Zodia care iti va marca viata in 2016

Anul 2016 va fi unul plin de schimbari in cazul fiecarei zodii in parte. Insa toate aceste noutati din viata noastra vor fi aduse sau inlesnite de un nativ despre care vom putea spune, cand tragem linie, ca ne-a marcat existenta.

Berbec

Capricornul este semnul zodiacal care iti va marca existenta in cursul lui 2016. Daca esti intr-o legatura spirituala cu acest semn, viata ta de acum incolo va decurge fara probleme, iar anul acesta va fi primul in care nu te vei mai obosi sa gasesti solutii. Capricornul in viata ta te va tempera, iar faptul ca este rational , te va ajuta sa vezi lucrurile foarte clar si sa iei o decizie care isi va schimba viata.

CITESTE SI: Ce zodii au noroc la bani in 2016

Taur

In cazul Taurilor, latura curioasa si pasionala a Sagetatorului va fi decisiva pentru ca nativii acestui semn sa ia o hotarare pe care o amanau de multa vreme. Te vei reapuca de studii la care renuntasei sau te vei casatori anul acesta. Daca nu cu un Sagetator care te iubeste, atunci cu un alt nativ, insa Sagetatorul te va face sa realizezi si sa-l accepti pe barbatul din viata ta.

Gemeni

Pentru nativul din Gemeni, Racul va fi un motiv de iluminare. Gemenii vor parcurge un drum spiritual pe care il accepta cu greu, dar in cele din urma vor ceda. Isi vor da seama care sunt adevaratele valori in viata, deci va fi un an al epifaniei. Iubirea si caldura cu care te va acoperi nativul zodiei Rac, pe care daca nu l-ai cunoscut pana acum urmeaza sa-l intalnesti, te vor face sa nu-ti mai doresti petreceri si castiguri financiare, ci sa iti intemeiezi o familie.

CITESTE SI: Patru zodii bune pe pus pe rana

Rac

Pentru tine esential anul acesta va fi aspectul social. Cu Jupiter in cea de-a treia casa te va ajuta sa transmiti mesajele asa cum nu ai putut pana acum. Cu un atu in comunicare, Balanta iti va marca viata anul acesta, cand vei reusi sa-ti imbunatatesti calitatile de comunicare. Aceasta perfectionare  va conduce la schimbarea jobului, cu unul intr-un domeniu la care visezi demult.

 Sursa:unica