Zodia care renaste din propria cenusa

Dupa un 2015 plin de cumpene, 2016 se anunta un an promitator in dragoste si situatia materiala. In prima parte a anului, pana in luna august, relatiile cu familia si cu partenerul de viata vor fi foarte bune.

Zodia care renaste din propria cenusa

Este momentul potrivit sa te reinventezi, pentru ca se anunta schimbari importante in viata ta. Se poate spune ca vei renaste din propria cenusa pentru ca momentele grele din 2015 ti-au oferit lectii de viata importante. Tocmai cumpenele avute anul trecut vor sta la baza reusitelor din 2016. Oamenii te vad diferit anul acesta. Este important sa fii flexibila, dar ferma in acelasi timp, fericita cu tine. Martie si aprilie iti aduc in viata oameni noi si o schimbare a opiniilor. Pastreaza ce iti place si scapa de lucrurile si de persoanele care te enerveaza.

CITETSE SI: Zodiile si ordinea – cum iti influenteaza astrele obsesia pentru curatenie

Astrele te sfatuiesc sa eviti schimbarile drastice

Cu Mercur in retrograd, aprilie si mai sunt lunile potrivite sa corectezi lucrurile care crezi ca au nevoie de imbunatatiri. Totusi, evita sa faci schimbari drastice si alege pasi marunti, te vor ajuta sa iti dai seama ce este mai bine pentru tine. Nu deveni extrem de ambitioasa si nu iti neglija sanatatea. Anul acesta va iesi la iveala latura ta rebela, astfel ca vei avea parte de multe aventuri.

CITESTE SI: Zodiacul si dragostea – in ce zodii gasesti cei mai pasionali iubiti

Poti intalni marea dragoste

Devii mai interesata ca oricand de dragoste si, daca esti singura, sunt mari sanse sa o intalnesti. Te vei confrunta si cu alte emotii profunde si sunt sanse mari sa iti schimbi religia. Nu este exclus sa te apuci din nou de studii. Financiar te vei bucura de sprijinul familiei si al rudelor apropiate, astfel ca te vei simti mai sigura si vei scapa de anumite griji. Daca nu ai un copil, vei fi tot mai preocupata de aceasta problema, mai ales in a doua jumatate a anului. Relatiile de la locul de munca se imbunatatesc si reusesti chiar sa iti faci noi prieteni. Totusi, in ce priveste cariera, va trebuie sa iei unele decizii radicale. Ai posibilitatea sa iti atingi scopurile, dar trebuie sa muncesti din greu si sa ai rabdare. Incearca sa nu faci investitii, pentru ca riscul sa pierzi sume mari de bani este mai mare in 2016. Da dovada de responsabilitate in tot ce faci si nu vei avea nicio problema. Inainte sa iei orice decizie, bazeaza-te pe fapte, speculatiile nu au ce sa caute, mai ales cand vine vorba de probleme importante. Septembrie este luna potrivita sa iti schimbi locul de munca sau sa gasesti jobul visat.

Sursa:unica