Zodia feminina care poate avea orice barbat isi doreste

ZODIA FEMININA CARE POATE AVEA ORICE BARBAT ISI DORESTE. Nativa cu cel mai mare succes la barbati este sarmanta si periculos de… sexy.

Zodia feminina care poate avea orice barbat isi doreste. Femeia nascuta in aceasta zodie este deschisa catre nou. Ii poti spune toate secretele din lume: le va duce cu ea in mormant. De altfel, barbatii vad in ea o confidenta inainte de orice altceva si tocmai de aceea le castiga inimile.

CITESTE SI: Si tu ai fi vrut SA TE FI NASCUT in aceasta zodie. Afla de ce!

Aceasta nativa nu pune accentul doar pe cautarea unor barbati cat mai aratosi, cat mai bine lucrati la sala, ci pe gasirea unor suflete pereche, a acelor barbati care pe langa un trup de Adonis au si ceva in cap.

Comportamentul acestei femei este un mister pentru multi barbati. Poate fi extrem de perversa, dar si eleganta atunci cand isi propune.

Are o personalitate puternica si rezista la cele mai aprige critici sau observatii care i se pot face. Nutreste sentimente profunde fata de barbatul de langa ea, insa nu ii arata mereu asta pentru a nu i se urca la cap.

Poate avea orice barbat isi doreste deoarece are multa carisma si stie sa manevreze tehnici de seductie dintre cele mai complicate. Nu trebuie sa scoata niciun cuvant, ii cucereste pe toti cu simpla prezenta, cu gesturi si priviri patimase.

Un alt motiv pentru care aceasta femeie este apreciata de barbati este dorinta puternica de libertate, motiv pentru care ii va lasa pe acestia sa se ocupe de treburile organizatorice ale casei.

Aceasta zodie feminina poate fi suspicioasa pana la paranoia intr-o relatie. Mereu are dubii vizavi de fidelitatea sotului, iar furia ei este teribila cand banuielile i se confirma.

Este vorba despre femeia Scorpion, considerata de multe reprezentante ale sexului frumos si destept drept „scorpie” si asta datorita abilitatilor sale de a putea cuceri pe oricine.

Multe femei isi feresc partenerii de o femeie nascuta in Scorpion pentru ca simt ce pericol se iveste la drumul mare. Este o femeie iubitoare, eleganta, cu o senzualitate de nedescris si extrem de fidela.

CITESTE SI: Top 6 zodii perverse din horoscopul European

Nu accepta lucrurile pe jumatate facute si nici promisiunile desarte. Este, de asemenea, femeia alaturi de care barbatii se simt cel mai in siguranta.

 Sursa:teotrandafir