ZODIA FEMININA de la care au de invatat toti barbatii

Nu exista barbat care sa treaca cu vederea sfaturile ei. Le ofera lectii de viata masculilor in fiecare moment. Stie cum sa vorbeasca cu ei si mai ales cum sa ii puna in dificultate fara mare efort.

Femeia nascuta in aceasta zodie este foarte sociabila, dar poate fi pacalitoare. Isi foloseste abilitatile de comunicare pentru a obtine informatii pe care apoi le utilizeaza in scop personal. Niciodata nu iti vei da seama daca aceasta femeie are o intentie serioasa cu tine sau te pune la incercare.

CITESTE SI:Cat de lungi sunt relatiile in functie de zodie

Femeia guvernata de planeta Venus are pronuntat spiritul justitiei si este o persoana extrem de echilibrata. Iata ce poate invatat orice barbat de la cea mai puternica zodie feminina:

1. Fiind foarte rationala, va sti cum sa spuna ce o deranjeaza fara a transforma discutia in contradictoriu intr-un balci. Politetea ei poate fi cu doua taisuri si ofera oricand lectii de diplomatie.

2. Aceasta femeie ii poate invata pe barbati cum sa fie independenti intr-o relatie si sa evite sa fie sub papucul nevestei. 3. Poate fi si enervanta deoarece analizeaza foarte mult un lucru pana sa ia o decizie. Acesta este lucrul cel mai putin problematic, caci barbatii iau de multe ori decizii pripite si nu le strica un supraveghetor nascut in zodia… Balanta!

Femeia Balanta este o excelenta prietena, inainte de a fi iubita sau amanta. Barbatii vor invata de la ea ca prietenia nu trebuie sa moara niciodata pentru ca o relatie sa aiba succes. De asemenea, a fi prieten cu cineva inainte de a fi logodnic sau sot este cea mai importanta conditie pentru startul oricarei relatii.

Femeia Balanta ii invata pe barbati cum sa traiasca in armonie cu ei insisi si cum sa faca fata stresului atunci cand se vad in mijlocul drumului, fara nicio perspectiva.

CITESTE SI:Zodii care fac cel mai mult bine in lume

De asemenea, o femeie Balanta ii poate spune unui barbat in doar cateva secunde daca poate fi un bun sot sau nu, folosindu-si doar privirea si gesturile. Este dragastoasa, dar poate fi si rece si extrem de taioasa daca isi propune.

 Sursa:teotrandafir