ZODIAC CHINEZESC 2017. PREVIZIUNI GENERALE PENTRU ANUL COCOSULUI DE FOC

Am intrat in ultima luna din anul 2016, iar in doar cateva saptamani vom pasi in 2017.  In aceasta perioada, oamenii sunt din ce in ce mai interesati sa afle cat mai multe detalii despre horoscop si despre cum le va merge in viitorul apropiat. Nu doar zodiacul european dezvaluie detalii interesante, ci si cel chinezesc.

Astfel, anul 2017,  in zodiacul chinezesc, incepe pe data de 28 ianuarie si se termina pe data de 15 februarie 2018, aflandu-se sub semnul COCOSULUI DE FOC. Acesta este un semn al rasaritului, trezirii la viata si triumfului si promite sa fie un an al marilor reusite, cu conditia ca acestea sa fie precedate de multa munca si rabdare. Pentru cocos insa, prognoza nu este la fel de optimista, pentru ca in mod traditional anul care coincide cu semnul nativului este considerat un an nefast, conform romanialibera.ro.

Cum este COCOSUL in ZODIACUL CHINEZESC?

COCOSUL este cel de-al zecelea semn al zodiacului chinezesc. Potrivit traditiei, ordinea zodiilor este inspirata din ordinea in care animalele spirituale simbolice s-au aratat in fata lui Buddha. Cei nascuti in anul cocosului sunt persoane cu un puternic simt al observatiei, muncitori, plini de resurse, curajosi si talentati. Se poate spune ca acestia se numara printre cei mai carismatici si atractivi nativi ai ZODIACULUI CHINEZESC.

De asemenea, Cocosii se simt in mediul lor doar atunci cand sunt inconjurati de multime, de aceea tind sa aiba grupuri mari de prieteni si prefera carierele care ii pun in contact cu oamenii. In plus, cocosii sunt persoane cu o stare generala de sanatate buna, activi si interesati de sport si miscare, in mod special drumetii si inot, conform Horoscop.Onlines.ro. Acestia tind sa sufere de probleme de sanatate cu o ciclicitate de 12 ani, cand faptul ca se afla sub propriul semn ii sensibilizeaza la influenta asezarii nefavorabile a astrelor.

Este important de mentionat si faptul ca ultimul an al Cocosului a fost in 2005, iar dupa cel din 2017, urmatorul este marcat in calendarul astrologilor specializati in horoscop chinezesc incepand cu data de 28 ianuarie 2029.

Anul 2017 in HOROSCOPUL CHINEZESC – anul COCOSULUI DE FOC

In general, astrologii cad de acord ca anul 2017 va fi unul mai bun decat cel care a trecut. Copiii nascuti sub semnul COCOSULUI DE FOC sunt de incredere si au un simt puternic al timpului si responsabilitatii. Anii cocosului sunt in general o combinatie de corectitudine, dreptate si eficienta logistica de aceea sunt in mod special benefici persoanelor din domeniul administrativ, militar sau fortelor de politie.

In plus, anul COCOSULUI are particularitatea de a fi dominat puternic de un sigur element reprezentativ. Ca si Sobolanul si Iepurele, Cocosii au trasatura de a fi definiti de un singur element, fara influenta elementelor ascunse cum este cazul celorlalte zodii. Acest aspect isi pune clar amprenta asupra anului guvernat de zodia cocosului, in sensul ca acesta depinde puternic de elementul de baza de care este atasat.

Cu toate ca rotatia ciclica a lunilor si chiar cea a zilelor aduce continuu diversitate fluxului energetic intre cele 5 elemente, predomina puternic elementul guvernant al ciclului anual. Un an predominat puternic de un singur element este un an considerat pe de o parte un an atipic, al fenomenelor iesite din sfera comunului, dar pe de alta parte un an al dezechilibrului. Asemanator celui in Feng Shui, echilibrul intre elemente este cheia armoniei intr-un zodiac chinezesc.

Horoscopul Chinezesc 2017 spune ca va fi un an al schimbarii pentru cocosi

Astrologii prezic ca anul 2017 va fi un an al efemerului pentru cocosi. Alegerile personale vor influenta balanta mai putin decat in alti ani, astrele preluand puternic fraiele destinului nativilor din aceasta zodie. Chiar daca anii simbolului zodiacal sunt considerati ani nefasti pentru nativi, anul 2017 nu trebuie sa fie neaparat un an prost pentru cocosi. Totul se va reduce la capacitatea membrilor acestei zodii chinezesti de a fi precauti si calculati.

Cocosul, previziuni in materie de dragoste in 2017

Anul 2017 va fi unul in care cocosul va avea putin noroc in dragoste, iar pentru cei care arunca precautia pe geam, ghinionul bate la usa. Nu este cel mai potrivit an pentru a incepe o relatie, insa nativii acestei zodii care se afla deja in relatii pe termen lung vor putea continua sa mentina armonia in cuplu daca acorda o atentie sporita partenerului. Astfel, gesturile, actiunile, sentimentele si pasiunea sunt toate amplificate la maxim sub semnul focului care guverneaza anul 2017. Este un an in care o relatie abuziva poate degenera si mai puternic, dar si anul in care o relatie stabila, bazata pe sentimente puternice poate ajunge la nivelul urmator.

Intr-un sens sau in altul, este clar ca viata romantica a cocosilor in anul care urmeaza va fi una sub semnul extremelor. In anul 2017 cocosii se pot astepta la relatii bune cu Dragonul si Sarpele si relatii proaste cu Iepurele, Cainele si alt Cocos.

Cocosul, previziuni in privinta carierei in 2017

Cand vine vorba despre cariera, previziunile sunt in principal pozitive. Cocosii nu trebuie sa se astepte ca se vor plictisi in aceasta perioada pentru ca elementul focului ii va umple de energie productiva si ii va propulsa in cariera daca sunt pregatiti sa profite de aceasta oportunitate. Exista sanse mari sa apara provocari pentru care cocosii vor fi excelent pregatiti si care ii vor ajuta sa iasa in evidenta. Anul 2017 este ocazia ideala pentru ca nativii acestei zodii chinezesti sa se faca remarcati atat de sefi, cat si de membrii echipei.

Cocosul si banii in 2017

In ceea ce priveste segmentul financiar, vor avea de castigat doar cei care actioneaza rapid. Este recomandat ca datoriile sa fie platite din timp in 2017 pentru echilibrul dintre bunastare materiala si ingroparea in datorii este foarte precar in aceasta perioada. Atunci cand cocosii au bani disponibili, este de preferat sa prioritizeze plata datoriilor.

Cocosul si sanatatea in anul 2017

In general, anii care coincid cu simbolul sub care suntem nascuti sunt considerati ani nu tocmai buni pentru sanatate. Pentru a se feri de influenta negativa a dezechilibrului dintre elemente, cocosii trebuie sa actioneze cu maximum de precautie. Chiar daca energia fizica si mentala pare ca debordeaza, acesta este anul in care nu este recomandat efortul fizic prelungit sau sporturile extreme. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere inceperea unei diete sanatoase, daca va doriti sa va simti mai bine.

Sursa text: romanialibera.ro