Zodiacul si dragostea – in ce zodii gasesti cei mai pasionali iubiti

Cand este vorba despre sex, Scorpionul are cu siguranta faima cea mai mare! Acest semn este cunoscut ca a fi cel mai fierbinte din tot zodiacul, si chiar si pentru persoanele ce cunosc putine lucruri despre astrologie, cuvintele “Scorpion” si “sex” sunt practic sinonime!

Din punct de vedere anatomic, Scorpionul este asociat cu organele genitale, ceea ce explica multe! Este de asemenea si guvernatorul celei de-a opta case – sectorul diagramei astrologice care este asociat cu intimitatea sexuala si cu erotismul.

CITESTE SI:Top 4 zodii carora le place sa faca sex cu necunoscuti

Reputatia nu este totul!

Dar sa nu uitam ca reputatiile nu sunt sustinute intotdeauna de realitate. Ceea ce este un lucru bun pentru Fecioara, semnul care este pe nedrept cunoscut ca fiind un esec intre asternuturi. Chiar daca numele este sugestiv, asta nu inseamna ca oamenii nascuti sub acest semn zodiacal au vreo inclinatie spre celibat mai mult decat alte semne. Multe Fecioare sunt practicanti avizi a celor mai complicate si tehnici sexuale.

Care zodii sunt cele mai afectuoase?

Celelalte doua semne de pamant, Taurul si Capricornul, au tendinta sa se plaseze mult mai bine in clasamentul popularitatii in dormitor. Acesti oameni sunt cunoscuti pentru sexualitatea lor irezistibila, fiind printre cei mai demonstrativi din punct de vedere fizic si cei mai afectuosi dintre toate semnele zodiacale. Dar probabil cel mai mare talent al lor din punct de vedere sexual este rezistenta remarcabila, care garanteaza satisfactie completa. Nu te astepta la prea mult, totusi, din punctul de vedere al discutiilor si al comunicarii in pat. Sunt mai mult genul linistit, tacut si puternic.

Care sunt cele mai bune semne zodiacale pentru o conversatie amoroasa?

Comunicarea in dormitor se pare ca functioneaza mai bine in cazul semnelor de aer, adica Gemenii, Balanta, si Varsatorul. Aceste semne sunt cunoscute pentru conversatiile de dragoste elocvente. Insa cuvintele lor sunt la un nivel superficial si glumet, ceea ce ar putea sa nu fie indeajuns pentru cei care cauta profunzime si o mai mare apropiere emotionala. Pentru acest motiv, semnele de aer nu se plaseaza foarte sus in clasamentul amantilor perfecti. In afara de Varsator, desigur, care este cunoscut a fi printre cele mai perverse si lipsite de prejudecati sexuale zodii!

Care dintre semnele zodiacului sunt cele mai jucause in dormitor?

Semnele de foc, Berbecul, Leul, si Sagetatorul, cu siguranta reprezinta o competitie serioasa a Scorpionului pentru titlul de cel mai bun amant al zodiacului. Pasionati si cunoscuti pentru spiritul ludic in dormitor, au un talent de transforma orice partida de sex intr-o experienta memorabila! Satisfacerea propriului ego se poate pune in calea atentiei acordate partenerului si nevoilor sale emotionale, din pacate.

Care dintre zodii reprezinta cei mai atenti parteneri?

Ceea ce semnelor de foc le lipseste in termeni de sensibilitate si empatie, semnele de apa, Racul, Scorpionul, si Pestii, sunt capabile sa ofere din plin. Toate aceste semne sunt populare printre cei care cauta parteneri grijulii si blanzi. Cu toate acestea, Racul si Pestii sunt cateodata considerati prea supusi si pasivi de catre cei care vor mai multa initiativa din partea partenerului romantic. In cazul semnelor de apa, prea multa empatie emotionala poate impiedica exprimarea pasiunii, cateodata. Scorpionul, totusi, reuseste cumva sa le impace pe amandoua.

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

Lumea ta poate fi completata perfect de un Scorpion?

Scorpionul este unic printre toate celelalte semne al zodiacului, pentru ca aduce atat pasiunea fizica, cat si intensitatea emotionala in relatiile sale. Mai mult decat oricine, Scorpionul pare sa inteleaga misterele profunde ale actului sexual. Nu e de mirare ca atat de multi oameni se asteapta ca pamantul sa le fuga de sub picioare atunci cand fac dragoste cu un Scorpion! Insa, o mica atentionare: ca sa ai parte de toate aceste lucruri, trebuie sa fii intr-o relatie serioasa cu un Scorpion, pentru ca acesta nu se va darui in totalitate decat daca exista o incredere puternica intre parteneri.

Sursa:elle