Zodii care pun raul inainte

Paza buna trece primejdia rea”, spune o vorba din popor, insa care sunt semnele din Zodiac care pun raul inainte, tocmai pentru a fi cat mai pregatite in caz de dezastru.

In cazul in care trebuie sa-si faca planuri legate de cum va arata viata lor, despre ce vor pune pe masa invitatilor la petrecere sau pur si simplu ce vor cumpara de la supermarket pentru a doua zi, aceste semne din zodiac pregatesc mai intai cel mai negru scenariu pentru ca, in cazul in care ceva nu merge bine, sa fie pregatite.

CITESTE SI: Cea mai intimidanta femeie din zodiac

Capricornul

Fie ca da o petrecere sau se gandeste la ceea ce are de facut pentru a doua zi la serviciu, Capricornul este in general cel mai prevazator. Se gandeste la tot, pe toate planurile, inclusiv cum sa-i tina pe copiii invitatilor la un loc, sau cuminti pe scaun, pentru a nu-i distruge casa, ce sa includa in meniu pentru cei care sufera de intoleranta la lactoza si are planul pregatit in cazul in care scad vanzarile la serviciu. Scenariile sale sunt, in general, cele mai sumbre, iar pregatirea este pe masura. Nu va fi niciodata prins cu garda jos, pentru ca are o natura analitica si negativista. Iti incepe orice plan cu propoziaia ”daca nu o sa mearga bine”, asa ca este intotdeauna cel mai bine pregatit de dezastru.

Fecioara

Analizeaza totul de-a fir a par si ordoneaza fiecare gand negativ cu solutia corespunzatoare. Extrem de prevazatoare, Fecioara are grija ca pagubele pe care le-ar putea suferi in cazul unui plan care merge prost sa fie cat mai mici. De asemenea, in tot acest scenariu se gandeste cum sa faca pentru a avea curatenie in casa. Ordinea si disciplina sunt lucrurile care o fac sa se simta mai bine in caz de dezastru.

Berbecul

Si Berbecul face parte din categoria semnelor astrale prevazatoare. Nu doar ca in planurile sale pune tot timpul raul inainte, insa gaseste cele mai ingenioase variante de a contracara eventualele probleme. Este totodata si un vanator de oportuinitati, de aceea va aparea mereu primul la intalnire, va avea avantaj in fata tuturor zodiilor si va sti primul toate informatiile de care are nevoie pentru a reusi.

CITESTE SI:Ce creaturi mitologice ar fi zodiile

Taur

Nici Taurul nu se lasa mai prejos cand e vorba de a pregati ceva. Cea mai mare tragedie, in cazul Taurului, ar fi sa piarda prea mult cand investeste in ceva sau sa obtina un avantaj material in cazul in care se baga intr-o afacere. Este zodia care consulta toti avocatii, interogheaza toate variantele legale pentru a se pune la adapost in cazul in care ceva rau se poate intampla.

 

 Sursa:unica