Zodii care te mint frumos

Minciuna are picioare scurte si starneste intotdeauna furia celui care este pacalit. Exista insa o situatie exceptionala in care se intampla acest lucru, fara ca tu sa ai o reactie atat de dura: atunci cand esti mintita frumos.

Impachetata in tot felul de povesti, minciuna aproape ca se transforma in poezie in gura mincinosului, la care ajungi sa apreciezi imaginatia si intuitia cu care te-a invartit pe degete. Ca in final sa nu te mai simti atat de jignita de gestul necinstit.

CITESTE SI: Zodii care pun raul inainte

Cei care cred ca astrologia nu este o pacaleala pot afla si care sunt zodiile care se pricep cel mai bine la ”arta” mintitului.

Iata ce zodii mint frumos

Gemenii

Sunt considerati cei mai mincinosi din zodiac, iar de cele mai multe ori, cand o fac, le place sa infloreasca foarte mult. Sunt excelenti la capitolul comunicare, tocmai de aceea stiu cum sa si capteze atentia. Asa ca jumatate din misiune este indeplinita. Cealalta jumatate este insa partea savuroasa a ”pasiunii” lor de a minti. Extrem de inteligenti si elevati, Gemenii se folosesc de cunostintele lor pentru a te plasa in tari pe care nu le-au vazut niciodata, dar care apar atat de bine descrise in tabloul Gemenilor. O femeie se va lasa cucerita imediat de locvacitatea Gemenilor, care mint pe cat de nebunesc, pe atat de sarmant.

Leu

Pentru ca vrea sa fie mereu in centrul atentiei, Leul recurge si la minciuna, desi nu ii place deloc acest lucru. Iar asta se intampla mai ales cand simt ca in viata lor nu se intampla mare lucru. La birou sau la o sueta intre prietene, vei auzi de la persoana nascuta in Leu cele mai interesante istorisiri legate de cuceririle lor, de experientele cu barbati si de intalniri perfecte, la randul lor aflate de la cunostinte. Dar Leul nu poate recunoaste in veci acest lucru. Pentru a parea mult mai interesant si le insuseste ca fiind propriile-i trairi. Frumusetea acestui mod de a minti este ca iti este zugravita o serie de povesti pe care le-ai putea trai si tu. Ai doar de ales la care dintre ele visezi! Ai de unde, la cat de mult minte Leul…

Scorpion

Scorpionii sunt manipulatori si razbunatori si recurg la minciuna pentru a atinge acest scop. Iar razbunarea lor cea mai dulce este cand ”te duc cu presul”. Nimic nu le face o placere mai mare decat sa te pacaleasca atat de rau incat sa nu iti dai seama decat la ani lumina de ceea ce ti s-a intamplat. Iar atunci doar datorita generozitatii Scorpionului, care iti trimite un semn prin care tu sa ai revelatia faptului ca ai fost pacalita.

CITESTE SI: Cea mai intimidanta femeie din zodiac

Varsator

Boemi si creativi, Varsatorii au in tolba cele mai frumoase minciuni legate in special de perioade din trecut in care au avut probleme. Amintirile urate din copilarie, adolescenta sau facultate sunt impachetate de Varsator in povesti care mereu au un talc al lor. In acest fel Varsatorul se ”razbuna” pe anii care nu au fost traiti dupa bunul plac, minciuna alimentandu-i optimismul retinut si facandu-l, intr-un fel, sa mearga mai departe.

 Sursa:unica