Zodii de femei capricioase

O zi ce se anunta frumoasa poate fi stricata in orice moment daca ai in viata ta o persoana capricioasa. Iata care sunt femeile cel mai predispuse la schimbari emotionale!

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt duale si intotdeuana o zi frumoasa va avea si partea ei proasta. Iar femeia Gemeni nu va avea nici o problema sa arate cat de indispusa este: va face crize de isterie, nu-i vei putea intra in voie indiferent cat de mult vei incerca. Exista totusi o posibilitate sa impaci femeia Gemeni: du-o intr-un loc unde se danseaza, dar ia-i si prietenele.

CITESTE SI: Horoscopul barbatilor “VANATORI”. Cum sa-i recunosti si cum sa te feresti de ei

Rac

Femeia Rac isi poate schimba starea foarte repede. Daca acum este binedispusa, peste cinci minute va gasi ceva care sa nu ii convina. Fie ca nu-i place poza de profil pe care si-a actualizat-o cu o ora in urma, fie ca mancarea este prea sarata sau ca nu gaseste o melodie decenta de asculat in ziua respectiva, orice poate deveni un motiv de indispozitie pentru Rac. Latura capricioasa a femeii rac se poate vedea si in modul in care iti desfasoara activitatea: deseori trece cu o usurinta incredibila de la o activitate la o alta cu totul opusa si la care probabil nu te-ai fi gandit.

Leu

Reprezentantele acestei zodii sunt pe primul loc la capitolul instabilitate. Vremea de primavara sau de toamna este mai sigura decat o zi petrecuta in compania unei Leoaice. Acum te place, acum nu te mai place: te analizeaza si incepe sa vada numai defecte in lucruri pe care acum un ceas le adora la tine. Cumpara-i o poseta de designer si o vei castiga, insa doar pentru cateva ore. Si asta pentru ca, daca sunteti intr-un spatiu public, va vedea cu siguranta o rochie sau o geanta mai frumoasa la o alta femeie si va incepe din nou sa te chinuie.

CITESTE SI:Zodii de femei care aleg sa aiba amanti. Cine e in topul infidelitatii

Scorpion

Planeta care guverneaza Scorpionul este Marte, ceea ce face ca femeia Scorpion sa fie pasionala. Cu toate ca Scorpionul este un semn fix, totusi femeia Scorpion este extrem de capricioasa, stare pe care si-o manifesta cu la fel de mult patos cu cat iubeste. In privinta sentimentelor este cel mai adesea confuza femeia Scorpion, pentru ca nu se poate hotari ce alegeri sa faca, desi pana nu demult lucrurile pentru ea pareau clare.

 Sursa:unica