ZODIILE CARE ISI VOR RATA VIATA

Semnele zodiacului spun mai multe decat am vrea sa acceptam despre viata noastra. De la culorile sau mancarurile pe care le preferam in functie de ziua in care ne-am nascut, pana la legaturile de cuplu, de prietenie sau sansele de reusita ori esec pe parcursul existentei.

Pestii

Pestii cu greu reusesc sa realizeze ce-si propun, intrucat sunt cei mai slab motivati reprezentanti din zodiac. De fapt, atunci cand li se traseaza cate o responsabilitate, nu stiu pe ce usa sa iasa mai repede. Desi isi impun obiective marete in viata, prefera sa viseze cu ochii deschisi, fara sa faca mare lucru pentru a-si atinge scopul.

CITESTE SI: CARE E SINGURA ZODIE PERFECTA

Leul

Desi este extrem de ambitios, Leul isi pierde rapid motivarea, daca se afla in anturajul nepotrivit. In cazul in care gasca sau grupul de prieteni au alte tinte sau nu au deloc vreun scop in viata, Leul tinde sa renunte la obiectivele personale sau uita repede de ele, preferand sa petreaca tot mai mult timp cu persoanele care-i plac. In cazul in care reuseste sa obtina o pozitie buna la job si sa castige bine, faptul ca isi doresc sa fie in centrul atentiei si niciodata mai prejos decat amicii lor ii fac sa piarda banii printre degete.

Racii

Fiinte extrem de sensibile si empatice si deopotriva visatoare, cu teluri marete, Racii sunt pe cale sa-si piarda interesul pentru scopul lor in viata, dorind prea mult sa-i ajute pe cei care au nevoie de ei. ”Salvarea” lor ar putea fi o interventie a uneia dintre persoanele pe care le-a ajutat, in semn de recunostinta pentru serviciul facut.

Gemenii

Semnul tau este legat de Mercur, planeta copilariei si a tineretii. Imaturi si duali, gemenii vor fi intotdeauna impartiti intre ludic si dorinta de afirmare. Insa firea copilaroasa ii va trage tot timpul inapoi de la a-si atinge obiectivele in viata. Traseul lor va avea de suferit din cauza setei insatiabile de distractie.

CITESTE SI: Cele mai USURATICE FEMEI, in functie de ZODIE. Vezi cui nu-i este rusine sa faca avansuri si altor barbati

Varsatorii

Creativi si visatori, varsatorii au un singur tel in viata: sa reuseasca. Isi doresc prea mult sa fie buni la ceva, insa se pierd in prea multe planuri si programari. Sunt depasiti de situatie si nu au o strategie clara, tocmai din cauza faptului ca sunt prea analitici si isi fac extrem de multe scenarii, in loc sa incerce sa o apuce pe un drum.

 Sursa:unica