Zodiile care vor cuceri inimile tuturor in 2016

Anul 2016 este anul marilor revelatii pentru toata lumea. La capitolul revelatii intra inclusiv surprinderea. Vei fi extrem de uimit sa descoperi 4 semne zodiacale in calea ta. Te vor cuceri instant!

Zodiile care vor cuceri inimile tuturor in 2016:

1. RAC

Racul a intrat deja intr-un an glorios. Va fi anul dezvoltarii profesionale si al relationarilor de orice tip. Racul pastreaza ce e mai bun pentru cei din jur si este unul din acele semne zodiacale care intelege perfect arta sacrificiului. In 2016, ii va cuceri pe toti cu simplitatea si naturaletea sa.

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

2. GEMENI

Nativul Geaman va fi pe val. Isi va face usor prieteni in anul 2016 si ii va tine aproape fara sa depuna un mare efort. Este genul de nativ de care te indragostesti iremediabil din primele secunde. Glumele sale, spontaneitatea si ingeniozitatea sunt elementele care il fac un cuceritor desavarsit.

3. FECIOARA

Nativul Fecioara este foarte artagos la prima vedere. Are un aer insuportabil si poate parea mult prea transant. In realitate, este doar timid si foarte analitic. Dupa o ora de petrecut cu acest semn zodiacal realizezi ca este un om deosebit si ca tot ce face o face cu iubire.

Fecioara este si misterioasa, motiv pentru care cei din jur se vor imparti de fiecare data in doua tabere vizavi de ea: ori o iubesc pana la refuz ori o urasc din toata inima. In 2016, insa, Fecioara va fi pe mari culmi caci cuvantul ei va cantari pentru mai multe persoane. Atunci cand va lua decizii va ramane in memoria tuturor.

4. LEU

Anul 2016 este si anul Leului, dupa 2 ani in care Saturn si Mercur l-a tot chinuit. Daca in 2015 nu a avut mare succes in dragoste, in 2016 va fi printre cele mai curtate persoane si asta deoarece va inspira multa tandrete si afectivitate in jur.

CITESTE SI: Cele mai bune combinatii erotice, in functie de zodie

 Iti va fi, practic, imposibil sa eviti sau sa ignori un Leu. Acesta te va captura in cusca din care nu iti vei dori sa scapi.

Sursa:teotrandafir