ZODIILE si BAUTURA: CE SE INTAMPLA CU ZODIILE LA BETIE

Fiecare zodie are propriile trasaturi. In timp ce unele dintre ele sunt partenerii perfecti pentru o seara petrecta intr-un bar, altele ar putea fi o companie nepotrivita. Sa vedem care este relatia fiecarei zodii cu alcoolul.

Zodiile si alcoolul

Berbec. Cunoscut pentru firea sa prietenoasa, un Berbec ce a consumat o anumita cantitate de alcool se va asigura ca toti ceilalti se distreaza la fel de mult ca el. Si, nu fi surprins daca iti va cumpara ceva de baut pana cand va simti ca esti la acelasi nivel cu el. Este cu sigurata semnul zodiacal alaturi de care ai putea merge la bar. Iti va schimba imediat dispozitia.

Taur. Este un semn zodiacal loial, drept urmare va fi alaturi de tine indiferent de situatie. Vrei sa iesi undeva? Atunci Taurul poate fi insotitorul perfect. Atentie, insa! Imediat ce alcoolul si Taurul se intalnesc, incapatanarea acestuia va iesi la suprafata. Nu este indicat sa intri intr-o altercatie cu aceasta zodie dupa ce a consumat alcool.

Gemeni. Cunoscuti pentru faptul ca isi schimba dispozitia intr-o secunda, Gemenii nu tolereaza persoanele indecise. Trebuie sa stie unde si cu cine iesiti si ce veti face. Nu pot ramane intr-o locatie pentru mult timp. Stii acei oameni care dispar imediat ce alcoolul incepe sa isi faca efectul? Sansele ca ele sa fie Gemeni sunt destul de mari.

Rac. Zodie care se lasa dominata de emotii, Racul nu este tocmai partenerul ideal pentru a iesi la o bere. Indiferent de situatie, Racul isi va exterioriza emotiile. Si, cand apare alcoolul in scenariu, atunci totul s-ar putea complica. Acum se bucura de moment, iar in secunda urmatoare va tipa la barman.

Leu. Leul este acolo unde se afla si alcool. Nu poate tine pentru sine opiniile. Toti stim cat de vorbareti pot fi Leii imediat ce consuma putin alcool. Ai grija daca vrei sa-l pui pe Leu la locul sau, avand in vedere ca rolul lui este acela de lider.

Fecioara. Ii poti gasi pe acesti perfectuionisti singuri, intr-un bar, band vin la sfarsitul unei zile. Nu sunt tocmai partenerii ideali pentru a iesi la o bere pentru ca prefera uneori sa fie singuri. Insa, daca au dispozitia necesara, pot deveni insotitorii perfecti pentru o noapte in oras.

Balanta. Balanta este, probabil, persoana perfecta care iti poate tine companie intr-un local. Mai ales cand alcoolul apare in ecuatie. Isi doreste ca toata lumea sa se ditreze si va lua masuri in acest sens.

Scorpion. Da-i unui Scorpion putina tequila si imediat vei observa cum incepe sa isi expuna opiniile. Nu este nici un lucru bun, nici rau. Oricum, sunt oameni care vor bea alaturi de tine indiferent de situatie. Un apect pozitiv este acela ca Scorpionul stie cum sa isi ascunda emotiile, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca la un moment dat ar putea incepe sa planga in mijlocul barului.

Sagetator. Ai grija cand petreci cu un Sagetator, tinand cont de faptul ca poate avea o limba foarte ascutita. Iar alcoolul si furia nu fac deloc o echipa buna. Un lucru pe care trebuie sa il stii este acela ca imediat ce beau alcool, Sagetatorii fac ceea ce le place cel mai mult: flirteaza.

Capricorn. Capricornii sunt precum cameleonii. Se acomodeaza imediat, indiferent unde se afla sau cu cine. Deci, sunt partenerii perfecti pentru o seara in oras. Tot ce vor este sa se distreze. Si se pricep cel mai bine la asta.

Varsator. Ai grija daca planuiesti sa bei alcool cu un Varsator. Intr-o clipa totul poate fi grozav, iar in cealalta se poate alege praful. Asta pentru ca Varsatorul are o personalitate schimbatoare. Va fi o experienta interesanta sa iesi cu un Varsator, mai ales daca urmeaza sa consumati alcool.

Pesti. Pestii pot etala emotii extreme, deci va fi o experienta interesanta sa bei imreuna cu acest semn zodiacal. Dar ai grija! Un pahar in plus poate face diferenta pentru un Peste. Ii place spontaneitatea, asa ca poate vei primi o invitatie neasteptata la o bere.

Sursa text: huff.ro