Zodiile si comportamentul in mediul profesional

Afla care sunt punctele forte si trasaturile negative ale fiecarei zodii si cum se reflecta asupra mediului profesional, pentru a sti cum sa reusesti sa construiesti relatii amiabile cu toata lumea.

BERBEC

Acest semn de foc se implica cu multa pasiune in tot ce interprinde la locul de munca si nu duce lipsa de ambitie si putere de a conduce, aceasta forta reflectandu-se si in curajul cu care se arunca in activitati necunoscute lor.

Insa, trasaturile mai putin flatante de care dau dovada reprezentantii acestei zodii sunt aroganta si siguranta ca ei nu trebuie sa isi motiveze actiunile in fata nimanui. De asemenea, Berbecii intampina dificultati in finisarea proiectelor incepute.

CITESTE SI:Top 15 piscine improvizate. Vezi galerie foto

TAUR

Te poti baza pe reprezentantii acestui semn zodiacal, fiind sigura ca acestia se vor dedica pe termen lung carierei si echipei in care activeaza. Determinarea si perseverenta acestora sunt, cu siguranta, calitati rar intalnite!

In plus, eleganta si discretia innascuta a Taurilor vor putea fi observate imediat! Aceleasi calitati mentionate anterior se pot dovedi a fi si cele care ii ruineaza, cand sunt duse la extrem! Taurii pot deveni foarte incapatanati si rezistenti la schimbare!

GEMENI

Abilitatea Gemenilor de a echilibra sarcinile si de a purta o discutie bazata pe aproape orice subiect ii transforma in niste colegi minunati. Acestia au puterea de a face munca sa para o chestie usoara si degajata. Partea proasta este ca aceeasi degajare ii poate plasa intr-o lumina proasta, oferind impresia cum ca acestia ar fi zanatici si imprastiati tot timpul.

De asemenea, se plictisesc intr-un mod uimitor de rapid de orice ocupatie si s-ar putea sa te simti ca o bona in cautare de noi activitati pentru cei din zodiac Gemeni.

RAC

Spiritul inclinat catre traditionalism al Racilor ii transforma in “mama” grupului, chiar daca este vorba despre un barbat. Acestia au puterea de a-i face pe cei din jurul sau sa se simta confortabil, datorita tendintei de a oferi grija si suport, Racii fiind si extrem de intuitivi. Totusi, starea emotionala si de spirit a acestei zodii pare sa navigheze pe parcursul intregii zile, exceland de la buna pana la cat se poate de negativa.

LEU

Debordand de energie, curajos si autoritar, Leul este o zodie careia ii place sa isi faca o intrare plina de dramatism. Acestia par sa stie instinctiv cum sa abordeze proiectele si nu renunta pana nu finalizeaza ceea ce incep. Aceasta siguranta a Leilor ii poate face adesea sa uite ca, uneori, exista o persoana in fata careia trebuie sa se explice, reprezentantii acestei zodii uitand cine este seful. Un lucru ce nu trebuie uitat: Leii se dau in vant dupa laude!

FECIOARA

Putine dintre cele 12 semne ale zodiacului dau dovada de aceeasi atentie fata de detalii, precizie si calitate, ca cei din zodia Fecioarei. Acestia pot fi angajatii de vis, datorita faptului ca sunt constiinciosi si meticulosi. Cealalta fateta a Fecioarelor se dezvaluie in momentul in care acestea dramatizeaza si amplifica semnificatia unor intamplari, necontenind cu analizarea acestora. In asemenea momente, Fecioarele pot deveni defensive!

BALANTA

Balantele dispun de sarm, elegant si gratie care ii transforma in prezente placute pentru cei care se afla in apropierea acestora. Natura lor echilibrata ii transforma in candidatii perfecti pentru a construi relatii la locul de munca, deoarece cauta sa fie corecti atunci cand interactioneaza cu ceilalti membri ai echipei in care activeaza. Totusi, acestia ar putea sa se retraga in momentul in care trebuie sa ocupe o pozitie si sa ia decizii dificile. Reprezentantii acestei zodii tind sa duca pana la obsesie analizarea elementelor implicate, pentru a fi sigur ca nu exista animozitati de nici o parte.

SCORPION

Un izvor nesecat de solutii, carisma si silinta,Scorpionul este in topul zodiilor dorite de catre angajatori. Intensitatea si atentia cu care se implica la locul de munca ii recomanda drept persoane care isi vor incheia cu succes proiectele incepute. Fiind persoane ce nu-si afiseaza emotiile, Scorpionii au tendinta de a ascunde ce ii deranjeaza in majoritatea cazurilor, adunand frustrari si nemultumiri!

SAGETATOR

Personalitatea agera, inteligenta si binevoitoare a Sagetatorilor va aduce, cu siguranta, o doza de armonie la locul de munca. Desi nu sunt tot timpul centrul distractiei, acestia sunt parteneri sau sefi alaturi de care munca devine mai usoara. Sagetatorii pot pierde puncte la capitolul profesional datorita spiritului “carefree” si a faptului ca acestia sunt convinsi ca stiu cum sa-si faca treaba, fara a avea nevoie de ajutorul celorlalti.

CAPRICORN

Ambitia Capricornilor, cuplata cu melanjul de incredere in sine si competente ii face pe acestia candidati dezirabili in ochii angajatorilor. Simtul disciplinei este punctul lor forte, asteptand acelasi lucru si din partea celorlalti. Persoanelor nascute in semnul Capricornului le este dificil sa se muleze pe schimbarile ce au loc odata cu trecerea timpului si pot pune piciorul in prag, actiune justificata uneori doar de propria incapatanare!

VARSATOR

Opusul zodiei precedente, Varsatorilor le place sa faca parte din valul schimbarii, intr-un continuu progres. Asemeni celorlalte zodii, si Varsatorii pot da dovada de disciplina, insa la ei aceasta se manifesta intr-un alt mod, in afara conventiilor. In majoritatea cazurilor,Varsatorii renunta atunci cand simt ca se misca intr-un ritm mai rapid decat echipa sau compania din care fac parte, iar nevoia lor nesecata de a se dezvolta nu mai este indeplinita.

CITESTE SI: 10 cupluri care au “crescut” impreuna. Vezi galerie foto impresionanta

PESTI

Lipsite de interventia nativilor din Pesti, 85% din afaceri ar esua. Acestia sunt capabili sa sacrifice nenumarate lucruri de dragul companiei pentru care lucreaza si nu doar pentru ca le este frica sa-si piarda jobul. Pestii isi asuma misiunea companiei, transformand-o in scopul personal, dand dovada de sacrificii si angajament. Insa, aceste lucrurile nu sunt uitate de catre reprezentantii acestui semn zodiacal, Pestii reamintind in mod constant de propriile sacrificii pentru binele companiei.

 Sursa:elle