Zodiile si ordinea – cum iti influenteaza astrele obsesia pentru curatenie

Te-ai gandit vreodata ca obsesia ta pentru ordine poate veni din faptul ca semnul tau zodiacal este mult prea atent la micile detalii? Dezordinea iti ofera o stare de spirit placuta, iar acest lucru ti se pare ciudat?

Afla acum daca astrele iti influenteaza in vreun fel aceasta stare.

BERBEC

Agitat si destul de aventurier, Berbecul se afla la extreme atunci cand vine vorba ordine. Cateodata este atat de axat pe lucrurile lui, iar cateodata tot ce isi doreste este ca lucrurile sa se indeparteze cat mai mult de pozitia lor reala. Acest lucru se datoreaza si faptului ca uraste rutina si lucrurile care sunt mult prea bine puse la punct. Pentru nativul acestei zodii, viata este o provocare asa ca nu te supara prea tare daca cateodata este complet pierdut printre lucruri.

CITESTE SI: Zodiacul si dragostea – in ce zodii gasesti cei mai pasionali iubiti

TAUR

Perseverent si orientat catre munca, acest semn zodiacal este foarte influentat de ordinea din jurul lui. Fiind axat in principiu pe munca, Taurul are nevoie de ordine atat in viata, cat si in casa. Din programul lui zilnic nu lipseste o mica sesiune de curatenie si de pus la punct lucrurile care par puse aiurea.

GEMENI

Ba alba, ba neagra! La fel ca si in viata, nativul acestei zodii are adesea tendinta sa o ia putin razna atunci cand e vorba de a face ordine. El are nevoie de o stare de spirit anume pentru a fi pregatit sa faca curatenie. Atunci cand esti langa acesta nu te speria daca uneori va avea tendinta sa-ti spele farfuria, imediat dupa masa, dar nici sa nu fi surprinsa daca farfuriile vor sta pe masa pana a doua zi.

RAC

Nativul acestei zodii este foarte sensibil si traditionalist, iar curatenia si ordinea se afla printre ritualurile sale zilnice. Nu poate trai in dezordine si este foarte convins ca trebuie sa fie totul ordonat pentru ca doar asa poate avea armonie in casa. Racul este un familist convins si, de aceea, pentru el ordinea este atat de importanta, pentru ca doar asa poate mentine sanatatea celor dragi.

LEU

Pentru nativul acestei zodii, ordinea nu este chiar atat de importanta, insa nu este nici de dat la o parte pentru ca ar fi luat drept un defect al sau. Acest semn zodiacal da o importanta absoluta prestigiului sau, asa ca incearca sa evite orice lucru care ar putea sa-i faca o imagine gresita. Nu va renunta niciodata la suprematie si acest lucru il va obliga sa fie ordonat.

FECIOARA

Cuvantul-cheie al acestei zodii este curatenia. Nativul acestei zodii este pur si simplu obsedat de ordine si de lucruri tinute sub control. Un simplu praf de sare scapat pe podea va face Fecioarele sa bage aspiratorul in toata camera. Este un semn zodiacal meticulos si nu se abate prea usor de la rutina sa zilnica. In principiu, viata sa este condusa de „ordine, ordine, ordine!!!”.

BALANTA

Ordonata din fire, Balanta are nevoie de armonie. Isi organizeaza tacticos totul si nu uita niciun detaliu. Urmatoarea zi este intotdeauna impartita astfel incat sa-si poate indeplini toate sarcinile. Timpul le rezolva pe toate si astfel acest semn zodiacal trateaza lucrurile cu rabdarea cuvenita si nu uita niciodata sa-si ordoneze atat viata, cat si mediul in care traieste.

SCORPION

Dezordonat este numele mic al acestui semn zodiacal. Pentru el, ordinea este doar un aspect minor al vietii, ce poate fi neglijat usor. Nativul acestei zodii se aseamana in mare masura cu Berbecul, pentru acestia doi aventura si miscarea sunt mai importante decat sa-si piarda timpul facand ordine si aranjand fiecare obiect. Firea sa agitata nu-i va lasa timp pentru ordine, insa ai putea sa-l ademenesti impartind responsabilitatile casei.

SAGETATOR

Nativul acestei zodii este foarte ordonat, pentru ca nu prea sta pe acasa. Obsesia lui este libertatea si nu are nevoie sa stea prea mult timp inchis. Curatenia este un mod de a se elibera de ce il streseaza! Muzica va dudui in boxe, toate geamurile vor fi deschise si doar asa aspiratorul va incepe sa-si faca treaba. Acesta insa va fi un episod ce se va difuza doar odata pe saptamna.

CAPRICORN

Pentru acest semn zodiacal, ordinea este o datorie, iar cum acesta are un simt puternic al datoriei, va face ordine de cate ori va avea ocazia. De multe ori, pentru el, ordinea va deveni un hobby pentru ca de fiecare data va gasi noi moduri in care sa-si reamenajeze camera. Ceea ce este un lucru esential pentru ei este necesitatea de a putea face lucrurile cu calm, pentru ca de obicei sunt foarte lenti.

VARSATOR

Originalitatea si individualismul este ceea ce-l reprezinta! Din acest motiv, Varsatorul va face tot timpul ordine pentru ca are nevoie de o schimbare continua a lucrurilor prin casa. Oaspetii sai trebuie sa aibe un motiv de care sa se minuneze de fiecare data cand intra in casa unui Varsator. Pentru a-si exprima spiritul artistic, Varsatorul are nevoie de un spatiu usor de manevrat.

CITESTE SI: Top 4 zodii carora le place sa faca sex cu necunoscuti

PESTI

Nativul acestei zodii detine o personalitate complexa foarte greu de descifrat. Este tot timpul nehotarat si nu stie exact daca ordinea este importanta sau nu. Singura sa obsesie este ca lucrurile sa nu-si schimbe locul stabilit de la inceput. Nu suporta sa stea in dezordine asa ca probabil atunci cand va simti nevoia sa faca ordine, o va face cu siguranta!

Sursa:elle