Zona Autogarii Militari a fost SALUBRIZATA de Primaria Sectorului 6

Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Directiile Ordine Publica si Protectia Mediului, in colaborare cu Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana si societatea de salubrizare Urban au desfasurat o ampla actiune de SALUBRIZARE in zona Autogarii Militari, din dispozitia primarului RARES MANESCU, a anuntat joi Primaria Sectorului 6.

Citeste si: Actiunile de DEZAFECTARE si SALUBRIZARE continua in Sectorul 6

Potrivit sursei citate, a fost vizata respectarea normelor de mediu, echipele de lucratori intervenind pe tot parcursul zilei cu utilaje specifice pentru a curata si imbunatati aspectul zonei. Astfel, carosabilul si trotuarele au fost maturate si spalate, parcarea a fost deratizata, iar o cantitate de aproximativ doua tone de deseuri a fost ridicata de pe domeniul public si dusa la groapa de gunoi.

Citeste si: CONTROALE si AMENZI, in Piata Valea Ialomitei din Sectorul 6

In perioada urmatoare, inspectorii de mediu vor continua monitorizarea mai multor zone de pe raza sectorului si vor trimite somatii administratorilor si proprietarilor de terenuri, amintindu-le ca au obligatia sa le imprejmuiasca si sa le mentina curate, mai spune sursa citata.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6