ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA din Sectorul 6, noi REZULTATE

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, in colaborare cu lucratorii Sectiei 21 Politie, au organizat in perioada 9-15 februarie mai multe actiuni de patrulare si control in zonele strazilor Lujerului, Liniei, Rasaritului, Dreptatii si bd. Iuliu Maniu, se arta intr-un comunicat al Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, activitatile se inscriu in constituirea “ZONEI SPECIALE DE SIGURANTA PUBLICA”, in vederea prevenirii si combaterii fenomenelor infractionale, in special infractiunile cu violenta, furturi din locuinte, societati comerciale si furturi auto.

Astfel, in data de 13 februarie, in jurul orei 23.30, politistii locali aflati in patrulare pe bd. Iuliu Maniu au observat doi barbati, ambii in varsta de 21 de ani, avand un comportament suspect. La controlul corporal efectuat asupra celor doi a fost gasit un plic in care se aflau resturi vegetale de culoare verde, cu un puternic miros intepator.

Citeste si: TINERI prinsi cu ARME ALBE de politistii locali din Sectorul 6

In data de 15 februarie, la ora 22:00, politistii locali au legitimat in zona statiei de metrou Gorjului un barbat in varsta de 64 de ani care avea un comportament recalcitrant. La controlul corporal, asupra acestuia a fost gasit un cutit.

Cei in cauza au fost preluati de lucratorii Sectiei 21 Politie in vederea continuarii cercetarilor.

Citeste si: SCADERE SEMNIFICATIVA a INFRACTIUNILOR, in “Zona speciala de siguranta publica” din Sectorul 6

Echipe mixte formate din agenti ai Politiei Locale Sector 6 si ai Sectiei 21 Politie vor intensifica patrularile pe itinerariile prestabilite pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Sectorului 6.

Sursa foto: wordstodefine.com