ZU TV, prima zi de emisie cu ZUMA, megashow-ul ZU Music Awards 2014. Printre invitati, J. Balvin, Inna si Antonia

ZU TV s-a lansat, joi seara, cu un megashow sustinut de cei mai tari artisti ai momentului: Inna, Antonia, Holograf, Andra & Vunk, Smiley, Puya, Connect-R, Horia Brenciu, Cabron si Voltaj, iar nebunia va continua cu J. Balvin. Buzdugan si Morar au dat startul ZU Music Awards la ora 20.00. Mai jos va prezentam cateva instantanee foto de la ZUMA ZU MUSIC AWARDS 2014.

ZU TV a inceput sa emita inca de la 09.00 dimineata! Prima zi de emisie ZU TV este sarbatorita prin mega spectacolul ZU Music Awards, la care participa toate numele care conteaza din industria muzicala din Romania. ZUMA are loc la Romexpo si este transmisa live de proaspatul lansat ZU TV.

Potrivit unui comunicat transmis de postul Antena 1, ZU TV este cel mai dinamic si cool post, dedicat tinerilor optimisti si dornici de distractie. Aceasta televiziune aduce o noua dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le romanilor o experienta completa, traita pe o platforma multimedia 360. Brandul ZU s-a impus in ultimii ani ca principalul motor de promovare al artistilor tineri si a muzicii bune, a reusit sa stranga un numar record de public la evenimentele sale si are aproape un milion si jumatate de fani pe platformele sociale. Radio ZU este ascultat, zilnic, de o medie de 1,6 milioane romani.

ZU TV va difuza cele mai importante evenimente muzicale internationale, productii proprii destinate publicului tanar si va propulsa, alaturi de radio ZU, muzica de top. Tinerii se vor bucura sa-i regaseasca, printre vedetele postului, pe simpaticii prezentatori Radio ZU Popescu si Flick, Adi Mihaila, Denise, dar si artisti cunoscuti precum What’s Up , Ruby si Omar, castigatorul Next Star.

„Pentru ca talent” este talent show-ul din prime time-ul zilei de luni, care ii reuneste pe cei care nu au convins inca pe nimeni cu talentul lor, in timp ce “ZU Kids on the block” este un show transmis miercuri seara, care ii are ca protagonisti pe copiii de la Next Star care acum vor trebui sa-i uimeasca pe producatorii si compozitorii care fac hiturile in Romania. Omar, castigatorul primului sezon Next star, este prezentatorul acestei emisiuni. Vineri, de la 22.30, incepe “Featuring Dl. Rima”, in timp ce sambata, de la 18.00, telespectatorii vor putea urmari “Most Wanted”, cele mai tari piese ale saptamanii. Grila va fi condimentata, cu “iutubusoare” cu talc sub stricta supraveghere a haiosului Catalin Oprisan.