Romanii cu bani au de acum inca un moft la indemana. Pot vedea cum este sa iei cina in cer. Un belgian, celebru deja in toata Europa, a venit si la Mogosoaia cu faimosul sau restaurant plutitor. nbsp;
Initial, te ia ameteala, cand vezi ca o sa mananci la 50 de metri inaltime. Te cuprinde apoi si un al doilea val cand vezi nota de plata care poate ajunge la 17.000 de euro.
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul a ajuns la noi dupa un periplu pe deasupra Barcelonei, Parisului, Londrei, Bruxellesului, Berlinului si Budapestei. Curand se va muta pe litoral, in Delta, dar si in Piata Sfatului din Brasov.
O macara transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu clienti cu tot, cantareste peste cinci tone.
Atentie la meniu, insa! Pentru linistea stomacului, bucatarii recomanda 20 de grame de mancare – nu mai mult. Si ce ar putea intra intr-un asemenea meniu? Cupe de ciocolata umplute cu spuma si caviar, muste de somon cu icre de manciuria. Aceasta, pentru cine se incumete sa guste ceva, la atatia metri inaltime.
Initial, te ia ameteala, cand vezi ca o sa mananci la 50 de metri inaltime. Te cuprinde apoi si un al doilea val cand vezi nota de plata care poate ajunge la 17.000 de euro.
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul a ajuns la noi dupa un periplu pe deasupra Barcelonei, Parisului, Londrei, Bruxellesului, Berlinului si Budapestei. Curand se va muta pe litoral, in Delta, dar si in Piata Sfatului din Brasov.
O macara transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu clienti cu tot, cantareste peste cinci tone.
Atentie la meniu, insa! Pentru linistea stomacului, bucatarii recomanda 20 de grame de mancare – nu mai mult. Si ce ar putea intra intr-un asemenea meniu? Cupe de ciocolata umplute cu spuma si caviar, muste de somon cu icre de manciuria. Aceasta, pentru cine se incumete sa guste ceva, la atatia metri inaltime.
Citeste mai mult pe site-ul Pro TV (Sursa foto: Adevarul)
loading...