ALERTA FALSA CU BOMBA LA DISNEYLAND DIN PARIS

TEROAREA CONTINUA IN FRANTA! ALERTA CU BOMBA LA DISNEYLAND! UPDATE

UPDATE: Dupa trei zile de teroare, Franta a fost din nou, sambata, scena unei alerte cu bomba, care in cele din urma s-a dovedit a fi falsa. Alerta viza initial Parcul Disneyland din Paris, care a fost partial evacuat, sambata dimineata, dupa o amenintare cu bomba care se presupune ca a fost falsa.

De precizat ca Politia cauta un suspect in hotelul Sequoia Lodge din Eurodisney. Potrivit martorilor, o femeie sustinea ca este sotia lui Amedy Coulibaly, Hayat Boumeddiene. France Info informeaza ca situatia ar fi revenit la normal.  

STIRE INITIALA: Teroarea continua in Franta. O alerta cu bomba s-a inregistrat in urma cu putin timp la parcul de distractii Disnayland. Zona este evacuata in acest moment.

O femeie ar fi iesit la fereastra unui hotel din parcul Disneyland si a strigat ca este sotia lui Amedy Coulibaly, amenintand ca se va arunca in gol, scrie Le Parizien. Politia ar fi pe urmele femeii, care ar fi inarmata.

Mai multe echipaje de Politie au fost trimise la Disneyland. Informatia nu a fost deocamdata confirmata de surse oficiale. Ramane de vazut daca este sau nu o informatie falsa, informatiile sunt contradictorii.

Fortele de securitate franceze o cauta in continuare pe presupusa prietena a lui Amedy Coulibaly, Hayat Boumedienne, care se afla pe lista suspectilor dupa incidentul in care acesta a ucis o politista, joi dimineata, informeaza Le Monde. Ulterior, el a luat ostatici intr-un magazin evreiesc din Paris. 

Citeste si: EA ESTE CEA MAI CAUTATA FEMEIE DIN FRANTA. FOTO

Hayat Boumeddiene a fost prezentata in timpul anchetei privind tentativa de evadare drept partenera, sotia religioasa a lui Coulibaly. Numele fratilor Said si Cherif Kouachi apareau de asemenea in acest dosar.

Citeste si: AU FORTAT NOTA PENTRU A VINDE REVISTA! REACTIA LUI CTP LA CARICATURILE CHARLIE HEBDO ANTI-MOHAMED

Potrivit unor surse citate de Le Monde, Hayat Boummedienne este fosta iubita a lui Amedy Coulibaly. Ei locuiau impreuna in 2010, cand Coulibaly fusese arestat. De asemenea, Boummedienne era cu el cand acesta l-a vizitat pe jihadistul Djamel Beghal. Coulibaly locuia in casa ei primavara trecuta.

RTL relateaza ca Hayat Boumeddiene are reputatia unei “dure” si a iesit din puscarie in 2014.