Alina Gorghiu ii cere lui Ponta sa demisioneze din cauza problemelor penale pe care le are familia sa

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze ca urmare a problemelor penale pe care le are familia sa, amintindu-i de perioada in care ii cerea fostului presedinte Traian Basescu sa demisioneze atunci cand a fost retinut fratele acestuia, Mircea Basescu.

Alina Gorghiu ii transmite lui Victor Ponta sa-si urmeze propriul exemplu si sa demisioneze din cauza problemelor penale pe care le are familia sa.

Citeste si: PERCHEZITII DNA LA EXFIN 2000, FIRMA SURORII LUI PONTA. IULIAN HERTANU, CUMNATUL PREMIERULUI, A FOST RETINUT. UPDATE

”La momentul la care fratele presedintelui Traian Basescu a fost retinut Victor Ponta a avut un discurs foarte corect. Victor Ponta ii cerea presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru ca functia de presedinte este una, fratele este alta.

Inlocuiti in toata aceasta polologie numele lui Traian Basescu cu Victor Ponta si functia de presedinte cu cea de premier (…) gura pacatosului adevar graieste”, a declarat Alina Gorghiu, la B1 TV.

Citeste si: Cine este IULIAN HERTANU, controversatul cumnat al premierului VICTOR PONTA