ALINA GORGHIU: INVESTITIILE STRAINE au de suferit pentru ca VICTOR PONTA nu tine cont de PRIORITATI

Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a declarant joi, in replica la afirmatiile lui VICTOR PONTA referitoare la protestul angajatilor de la Dacia, ca INVESTITIILE STRAINE au de suferit nu pentru ca ies oamenii in strada impotriva Guvernului, ci pentru ca premierul nu tine cont de prioritatile din Romania.

Citeste si: VICTOR PONTA: GUVERNUL SPRIJINA CONSTRUCTIA unui AEROPORT la BRASOV

”Conform logicii lui Victor Ponta, angajatii Dacia Renault au iesit in strada pentru a protesta impotriva conducerii companiei care ar fi trebuit sa construiasca si autostrazi, in locul Guvernului. A doua concluzie a premierului este ca Dacia va pleca din tara daca protestele vor continua. La fiecare enormitate a premierului Ponta voi oferi traducerea in realitate. Realitatea este ca PSD si Victor Ponta au strans la maximum cureaua investitiilor publice, pentru un excedent bugetar de tip ceausist. Din aceasta cauza, dar si dintr-o politica indreptata impotriva dezvoltarii infrastructurii, lucrarile la autostrada Pitesti-Sibiu vor incepe cel mai devreme in 2018, desi conducerea Dacia Renault a cerut in mod repetat urgentarea acestui proces. Investitiile straine au de suferit nu pentru ca ies oamenii in strada impotriva Guvernului, ci pentru ca Victor Ponta nu tine cont de prioritatile din Romania. Singura solutie pentru a limita pagubele in economia nationala este relocarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria, in opozitie”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: MII DE ANGAJATI de la DACIA au iesit in STRADA pentru a cere inceperea lucrarilor la AUTOSTRADA PITESTI-SIBIU. REACTIA lui Ponta

VICTOR PONTA a facut joi un apel catre protestatarii de la Uzina Dacia din Mioveni, cerandu-le sa dea dovada de ratiune. Premierul este de parere ca protestele le-ar putea periclita locurile de munca salariatilor. Totodata, Ponta le-a spus ca daca mai protesteaza in loc sa munceasca, este posibil ca Renault sa mute uzina in Maroc.