Andreea Marin a suferit un puternic soc emotional dupa divortul de Stefan Banica. Repercursiunile au aparut imediat: metabolismul a luat-o razna, iar kilogramele in plus au aparut.
“Am realizat ca am o problema de sanatate, nu o situatie de moment in care am scapat de sub control dieta. O dereglare a metabolismului ca urmare a stresului, a grijilor legate de noua etapa din viata mea si a copilului meu, a lunilor de munca fara somnul necesar pentru a echilibra balanta.
De asemenea, mancatul haotic, fara o anumita disciplina, mai ales in perioada turneului de o luna si jumatate in care am facut inconjurul tarii si luam ce puteam din aeroport sau din benzinariile de pe traseu, o problema legata de imunitate peste toate astea si uite-asa am ajuns la dezechilibru, intr-un punct critic.
Oricui i se poate intampla in perioade dificile si e bine sa constientizezi ca nu e normal sa nu iti revii, mai ales atunci cand ajungi sa faci sport aproape zilnic si sa iti controlezi dieta cu ajutorul nutritionistului, cum am facut eu, caci nu am stat degeaba.
Asa ca am considerat ca trebuie sa imi reanalizez atent starea de sanatate, am avut parte de grija specialistilor de la clinica Provita si astfel am realizat ca avusesem o intuitie buna: sportul si dieta nu erau de ajuns.
Am mers la Istanbul la spitalul Acibaden pentru o analiza si un sfat in plus si s-a cristalizat astfel nevoia de a da un ajutor corpului meu sub forma unui “soc pozitiv” : reechilibrarea printr-o detoxifiere profunda.
Am ajuns in final intr-un loc minunat, la centrul de sanatate din cadrul complexului Gardens of Babylon din Bodrum, unde am urmat timp de 10 zile programul Master Detox, care mi-a schimbat optica privind felul in care trebuie sa am grija nu doar de dieta mea si nu doar pe moment, ci in general, dar si de corpul meu pentru sanatate, nu doar pentru aspectul exterior, pentru mintea si sufletul meu, de asemenea.”, a dezvaluit Andreea Marin pentru adpm.ro.
Pentru a-si aduce fiziul la standardele obisnuite, diva a avut zile in care s-a si infometat. Dietele nu au lipsit din viata Andreei, in ultimele luni. “In zilele de detoxifiere, practic nu am mancat nimic si culmea e ca nu mi-a fost foame! Am baut supe si sucuri speciale cu un aport nutritional mare la fiecare ora si jumatate, dupa retetele minunatei Cisem Cakir, specialista in nutritie si raw food a centrului, de care m-am indragostit, pur si simplu.”, a mai spus Andreea Marin.
Pentru a rezista tentatiilor alimentare, Andreea a eliminat complet zaharul din bucatarie. Mierea bio si legumele au facut parte din meniul divei, in ultima vreme: “Am mancat recent cele mai bune sarmale raw numite durum, invelite in foile rice paper tinute 2 minute in apa, iar continutul era un amestec de avocado, patrunjel, marar, rosii, ceapa rosie, toate taiate marunt si legate cu ulei de masline, amestecate cu sare himalayana, piper rosu, negru si galben – atat, fara a fi necesara nici o procesare, totul natural, o bunatate!”.
Dupa cura de detoxifiere si dietele pentru slabit, Andree Marin se simte deja mult mai bine: “Am regasit echilibrul , atat emotional, cat si corporal, am reintrat in parametrii normali de sanatate. Ca efect secundar, s-a pierdut si din greutate.”
Sursa foto: facebook.com