ANTONESCU, intrebat ce sanse ii da lui Tariceanu la prezidentiale: Dupa parerea mea, niciuna!

CRIN ANTONESCU

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, dupa sedinta Delegatiei Permanente, ca nu doreste sa comenteze nemultumriea Noricai Nicolai cu privire la trecerea partidului din ALDE in PPE, explicand ca nu a fost un schimb de replici la reuniune, asa cum speculase presa.

“A fost inauntru, n-a fost un schimb de replici si n-as vrea sa mai dezvolt”, a spus Crin Antonescu.

Referitor la candidatul la alegerile prezidentiale din toamna, Antonescu sustine ca acesta trebuie desemnat cat mai grabnic. “Intr-o forma sau alta, poate chiar maine, trebuie facuta o optiune, trebuie inceput ceva. Trebuie sa ne grabim, timpul pana la prezidentiale este foarte scurt. In cazul unui candidat sa zicem Klaus Iohannis mai putin cunoscut, cu atat mai mult ritmul pregatirilor trebuie grabit”.

Citeste si: Noul statut al PNL adoptat in Delegatia Permanenta

Intrebat cum comenteaza mesajul transmis, vineri, de Calin Popescu Tariceanu catre liberali, potrivit caruia va strange semnaturi pentru a candida la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu a declarat: “Fiecare cetatean are dreptul si sa candideze, si sa infiinteze un partid. Nu vad cu ce ma priveste pe mine.

Intrebat cu ce sanse il crediteaza pe Tariceanu in cursa pentru Cotroceni, Antonescu a raspuns scurt: “Dupa parerea mea, niciuna!”.

De luni, PNL va face solicitarea oficiala de a adera la PPE”, a mai precizat Crin Antonescu, care a explicat ca “PNL nu putea trimite o cerere oficiala fara decizia Conrgesului”.