ANUNT BOMBA FUZIUNEA dintre PNL si PDL nu se mai face

FUZIUNEA dintre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Democrat Liberal (PDL) nu se mai face! Acesta este ANUNTUL BOMBA facut de secretarul general adjunct al Partidului Social Democrat (PSD), CODRIN STEFANESCU.  

Presedintele ales KLAUS IOHANNIS nu mai vrea FUZIUNEA cu PDL, fapt demonstrat de sustinerea ALINEI GORGHIU pentru preluarea conducerii PNL, aceasta este ipoteza lansata de secretarul general adjunct al PSD CODRIN STEFANESCU.

CITESTE SI: Alina Gorghiu: Orice zi in care PSD conduce Guvernul poate insemna pierderi majore pentru populatie 

“KLAUS IOHANNIS nu mai vrea fuziunea cu PDL. Alina GORGHIU e mult mai liberala decat cred multi. E cu schepsis alegerea de azi. Ea a spus ‘eu cu echipa de la PNL suntem pentru proiectul Iohannis’, nu a vorbit de marele PNL, de PNL+PDL, s-a referit doar la vechiul PNL. Nu stiu daca Vasile Blaga e multumit”, a spus CODRIN STEFANESCU la postul Romania TV.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU: Si maine daca as PLECA din politica am SUFLETUL IMPACAT 

Intrebat daca el sustine ca noul PNL se va scinda, CODRIN STEFANESCU a raspuns: “Cu siguranta”, argumentand ca intelege foarte bine cum gandesc liberalii pentru ca i-a cunoscut foarte bine in perioada colaborarii din USL.

“Iohannis a taiat azi degetutele tuturor celor care vor sa faca o mare fuziune PNL-PDL”, a mai spus CODRIN STEFANESCU.

Sursa foto: jurnalul.ro