ATAC la GIOVANI BECALI: MAFIOTUL lu’ PESTE! A ramas FRAIER la Slobozia!

GIOVANI BECALI, unul dintre cei opt GREI din fotbalul romanesc ajuns in spatele gratiilor in urma CONDAMNARII DEFINITIVE primite in DOSARUL TRANSFERURILOR, a fost tinta unui ATAC verbal VIOLENT venit din partea fostului Luceafar al Huilei, MIRON COZMA.

COZMA il IRONIZEAZA pe fostul agent de jucatori despre care spune ca numai gura a fost si este de el, fostul lider al minerilor declarand ca GIOVANI BECALI este “MAFIOTUL lu’ “PESTE” si ca este un “FRAIER la Slobozia”, informeaza cotidianul Ring.

Citeste si: SOC! SCANDAL FARA PRECEDENT IN FAMILIA LUI GIGI BECALI

“GIOVANI BECALI este lider din gura. Nici GIGI BECALI nu este lider, vedeti-va de treaba! GIOVANI e tare-n clanta. MAFIOTUL lu’ PESTE! Ce dracu’ a facut el in viata lui ca sa demonstreze ca e MAFIOT?  El e tare-n clanta si atat!

Nu vedeti ca a ramas FRAIER la Slobozia? Pai, daca tot era SMECHER, de ce n-a trecut si el la regim semideschis ca VICTOR BECALI si CRISTI BORCEA? Nu e SMECHER, numai gura e de el!

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: Giovani si Victor Becali, dar si Cristi Borcea au aflat regimul de detentie 

Pe GIOVANI BECALI l-am fugarit odata pe la Timisoara prin 1994. Eram la Comtim si venise cu un spaniol acolo”, a declarat MIRON COZMA pentru ziarul Ring.

Sursa foto: adevarul.ro