AVION PRABUSIT IRAN: NOUA PERSOANE AU SUPRAVIETUIT TRAGEDIEI

AVION PRABUSIT IRAN. Noua PERSOANE au SUPRAVIETUIT, duminica, PRABUSIRII AVIONULUI apartinand companiei Sepahan Airliner aproape de aeroportul Mehrabad, langa Teheran, anunta autoritatile iraniene.

AVION PRABUSIT IRAN. AVIONUL, un Iran-140, avea la bord 48 de pasageri si membri ai echipajului si se indrepta spre Tabas, in estul tarii, cand s-a PRABUSIT aproape de Azadi, la 5 km vest fata de Teheran, informeaza agentia Fars. Martorii oculari au spus ca pilotul a pierdut controlul aparatului catre capatul pistei. Avionul s-a desprins de la sol, a zburat pret de cateva secunde, dupa care s-a prabusit intr-o zona rezidentiala.

CITESTE SI: Un AVION de pasageri s-a PRABUSIT in Iran. Peste 40 de persoane, dintre care sapte copii, au MURIT. UPDATE 

AVION PRABUSIT IRAN. Conform celor mai recente rapoarte, pilotul era ucrainean, iar 39 din cei 48 de pasageri au murit. NOUA dintre pasageri au SUPRAVIETUIT, insa au rani grave. Focul, izbucnit din cauza unei defectiuni la un motor a fost stins de pompieri. Potrivit echipelor de salvare, un numar de 3 pana la 7 persoane aflate la sol, trecatori, au fost de asemeni ranite.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA: Medicii legisti l-au IDENTIFICAT pe canadianul de origine ROMANA care a MURIT in tragedia aviatica 

AVION PRABUSIT IRAN. Potrivit managerului aerportului, Mohammad Ilkhani, la bord erau 40 de pasageri si 8 membri ai echipajului (pilot, co-pilot, doi tehnicieni de zbor, doua stewardese si doi agenti de securitate). Acesta a confirmat problemele la un motor, aparute inca din momentul in care avionul rula pe pista.

Sursa foto: fars