BASESCU, despre retinerea lui OPRESCU: S-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a vorbit duminica la postul B1 TV despre retinerea primarului general OPRESCU, pentru luare de mita. BASESCU este de parere ca lovitura de credibilitate pentru OPRESCU vine din faptul ca acesta  a fost retinut in urma unul flagrant si nu a unui denunt. 

„Aici este, daca vreti, lovitura imparabila de credibilitate, ca nu e ceva de care si-a adus aminte unul care avea catusele la maini in fata procurorului. S-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie, dupa parerea mea. Asta e”, a declarat BASESCU. 

”Mi-am facut datoria fata de orice PSD-ist pe care l-am intalnit in cariera mea politica si l-am batut si pe el. A fost cea mai spectaculoasa victorie pe care am avut-o in carierea mea politica. A fost o rasturnare spectaculoasa in turul doi”, a mai spus BASESCU, referindu-se la victoria sa in fata lui OPRESCU la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei. 

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RETINUT DE DNA. Edilul Capitalei va fi dus la tribunal in jurul orei 19:00. UPDATE

”Sunt doi oameni despre care as fi spus ca e imposibil: CHILIMAN si OPRESCU. Mi se parea ca OPRESCU e atat de relaxat, e profesor universitar, e chirug. In zece ani, nu-mi aduc aminte sa fi primit o singura sesizare legata de ilegalitati comise de OPRESCU”, a mai spus fostul presedinte. 

”De regula, cand primeam sesizari, nu ma limitam sa le bag in sertar. Ii dadeam un semnal. Ori puneam mana pe telefon si ii spuneam: fii atent ca ai informari in zona asta. Sau macar public ii dadeam un semnal, dar nu a fost cazul in ceea ce il priveste pe OPRESCU. El nu e tipul de politician peste care sa treci usor cu vederea. E al doilea om ca numar de voturi dupa presedintele Romanei”, a explicat BASESCU. 

CITESTE SI: DOSARUL LUI SORIN OPRESCU: Filmul FLAGRANTULUI pus la cale de DNA

Sursa foto b1