BILETELE DE TREN, mai usor de cumparat online

CFR Calatori a anunta lansarea unei noi versiuni a aplicatiei online de vanzare a BILETELOR PENTRU TRENURILE InterCity, InterRegio si Regio Expres, disponibila pe pagina oficiala de internet www.cfrcalatori.ro.

Potrivit sursei citate, noua versiune a aplicatiei permite cumpararea biletelor online intr-un interval care poate varia de la 30 de zile pana la 12 ore inainte de plecarea trenului dorit.

Citeste si: TRENURILE SOARELUI: Peste 40 de trenuri vor circula suplimentar spre si dinspre litoral si Delta Dunarii

“Tehnologia utilizata este mai rapida, iar platforma ramane la fel de usor de utilizat, oferind si mai multe informatii calatorilor pentru ca acestia sa poata selecta cea mai avantajoasa oferta de calatorie”, afirma reprezentantii CFR Calatori.

In plus fata de notificarea pe e-mail, calatorii vor primi si un SMS automat referitor la comanda si suma platita. De asemenea, in cazul in care se impune, calatorii vor fi notificati prin SMS cu privire la eventuale modificari care ar putea aparea in circulatia trenurilor. Printarea biletului nu este necesara.

Citeste si: Trenurile CFR Calatori ajung la parcul de distractii DIVERTILAND

CFR Calatori acorda importante reduceri in functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul. Reducerile pornesc de la 10 la suta pentru o anticipatie de sase zile si ajung pana la 25 la suta pentru anticipatia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpararea cu anticipatie se cumuleaza cu reducerea de 5 la suta acordata pentru toate biletele cumparate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale si pentru facilitatile de calatorie acordate prin acte normative, calatorii sunt rugati sa consulte website-ul www.cfrcalatori.ro, sectiunea Tarife si Oferte Nationale.

Sursa foto: incomemagazine.ro