Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie! Cine râvnește la inima chef-ului burlac

Show-ul culinar ,,Chef la cuțite” continuă luni și marți, de la ora 20:00, cu alte două ediții ale jurizărilor pe nevăzute, ce vor aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață, anunță Antena 1.

Mai mult, nici poveștile de dragoste nu vor lipsi, iar admirația pentru cel mai râvnit burlac al juriului, Cătălin Scărlătescu, se va concretiza într-o altă cerere în căsătorie. O maramureșeancă dezghețată îi face ochi dulci chefului și speră să-i ajungă la suflet cu mâncarea tradițional românească, pregătită special pentru el.

Alina Tomoioagă este administratorul unei pensiuni din Maramureș, acolo unde le gătește vizitatorilor și delicii specifice zonei. În fața celor trei chefi concurenta se va prezenta cu un preparat reprezentativ, scrijele-felii de cartofi copți pe grătar, alături de slănină și renumita horincă: ,,Scrijelele erau un deliciu pentru străbunicii noștri.
 
Citește și: DE CE NU MAI POARTĂ ANAMARIA PRODAN DOLIU LA DOAR NOUĂ ZILE DUPĂ DECESUL MAMEI SALE
 
Îi poți mânca la gura sobei, cu un pahar de țuică în mână, cu un drăguț care să-ți mai dea o gură!”. Alina mărturisește că preferatul său este chef Scărlătescu, motiv pentru care colegii săi de jurizare vor profita de o nouă ocazie de a-l însura pe râvnitul burlac. Dar drumul către inima juratului nu este deloc simplu, căci mai în fiecare ediție este copleșit de atenția și complimentele celor mai frumoase concurente:
 
,,Cum, mai are o admiratoare? Dă-mi telefonul, că îi răspund eu fetei!”. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu își vor adjudeca rolul nașilor, dar cel din urmă va juca și un rol important în jurizarea Alinei. Despre ce este vorba, telespectatorii vor vedea la Chefi la cuțite, pe Antena 1.
 
Sursa foto și text: antena 3