Ce risca BASESCU dupa dezvaluirile legate de Ponta

Seful Statului a aruncat BOMBA mediatica: “Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT!”. Si totusi, ce risca acum TRAIAN BASESCU pentru dezvaluirile facute la televizor.

Potrivit fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Catalin Harnagea, TRAIAN BASESCU nu poate raspunde in fata Parchetului Militar pentru declaratiile sale, pentru ca se bucura de imunitate. Seful Statului poate fi audiat de Parlament, informeaza dcnews.ro.

Citeste si: ACUZATIILE FORMULATE DE TRAIAN BASESCU LA ADRESA LUI VICTOR PONTA AU AJUNS SI IN PRESA STRAINA

“Zambesc inca de azi dimineata. Mi se pune aceeasi intrebare, raspund in acelasi mod. Cum a raspuns si vechiul director al SIE: nu pot sa infirm sau sa confirm”, a spus Harnagea referitor la intrebarea daca Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT.

Catalin Harnagea a condus SIE intre anii 1997-2001, exact perioada pe care o incrimineaza TRAIAN BASESCU.

“In cazul presedintelui, datorita imunitatii extinse nici macar procuratura militara, care este indreptatita in aceasta situatie, pentru ca SIE este o unitate militara, totusi este sub legile militare, deci, in acest caz, numai Parlamentul ar putea sa il cheme pe presedinte, este singurul in fata caruia presedintele nu are imunitate, este singurul care poate sa il suspende, poate fi chemat in Parlament si sa raspunda despre afirmatiile sale”, a precizat marti, Catalin Harnagea.

MONICA MACOVEI: DACA SE VREA DOVADA CA PONTA A FOST OFITER ACOPERIT, SA SE CAUTE SI IN ARHIVA SIPA