CFR CALATORI: Traseul Bucuresti-Constanta in doua ore, din 4 iulie

Calatoria cu trenul de la BUCURESTI la CONSTANTA va dura doua ore, incepand de vineri, 4 iulie, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA.

“Incepand din 4 iulie 2014, patru trenuri de calatori INTERREGIO, care vor atinge viteza maxima de 160 km/h, vor parcurge distanta dintre BUCURESTI SI CONSTANTA sau retur, in doua ore”, se arata in comunicat.

Citeste si: TRENURILE SOARELUI: PESTE 40 DE TRENURI VOR CIRCULA SUPLIMENTAR SPRE SI DINSPRE LITORAL SI DELTA DUNARII

Cele patru trenuri INTERREGIO vor asigura legatura directa intre BUCURESTI SI CONSTANTA. Cursele vor opera de doua ori pe zi din BUCURESTI, cu plecare la orele 9,00, respectiv 16,00, si din CONSTANTA cu plecare la orele 13,10, respectiv 19,20.

Calatorii care opteaza pentru alte intervale orare de calatorie, mai au la dispozitie doua trenuri INTERREGIO care vor asigura, de asemenea, legatura directa intre BUCURESTI SI CONSTANTA, durata unei astfel de calatorii fiind de doua ore si 25 minute, garniturile circuland cu o viteza maxima de 140 km/h.

Citeste si: BULGARII VOR UN TREN DE MARE VITEZA INTRE BUCURESTI SI VARNA

Pentru celelalte trenuri Interregio, care apartin atat operatorului national CFR Calatori, dar si operatorului privat Regiotrans, durata calatoriei va fi de doua ore si 35 de minute/doua ore si 45 minute, cu trei si cinci opriri in statiile de cale ferata din parcurs, garniturile circuland pe relatia BUCURESTI NORD — CONSTANTA, si retur, cu o viteza maxima cuprinsa intre 120 — 140 km/h.

Sursa foto: economica.net