Crin Antonescu, mesaj catre domnii Basisti, catre celelalte aripi si aripioare din PDL

Crin Antonescu cunoaste observatiile Comisiei de la Venetia pe textul revizuit al Constitutiei. Liderul liberal le transmite, in acest sens, “domnilor basisti si celorlalate aripioare din PDL”, ca nicio observatie de neconstitutionalitate invocata de PDL nu a fost inclusa de catre Comisia respectiva.

”Am vazut observatiile Comisiei, am luat act de ele si voi solicita convocarea Comisiei de revizuire saptamana viitoare. Voi face cateva observatii. Atacuri extrem de puternice ale domnilor basisti si a altor aripi si aripioare din PDL, in pofida faptului ca nu instituie Parlament cu o singura camera si cum ca modificarile compromit statului de drept, vreau să va spun că niciuna dintre aceste observatii nu este confirmata de comisia de la Venetia”, a punctat Crin Antonescu, intr-o conferinta de presa organizata astazi.

”Ma suprinde faptul ca se vorbeste despre forma de guvernamant. Acestea sunt chestiuni care nu se precizeaza in Constitutie. Romania este o republica”, a completat liderul liberal.

Citeste si: Antonescu, despre legea amnistiei si gratierii: Proiectul trebuie adus pe ordinea de zi si respins