Cristi Borcea, dus de urgenta la spital !

Miron Cozma sustine ca Borcea, unul dintre condamnatii in “Dosarul Transferurilor”,a fost transportat de urgenta la spital.

Miron Cozma, a povestit luni ca fostul sef al celor de la Dinamo, Cristi Borcea, a fost transportat de urgenta la spital din cauza unui atac de panica care ar fi fost provocat, se pare, de dimensiunile mici ale incaperii in care este incarcerat, scrie fanatik.ro. Astfel, daca se va dovedi ca Borcea sufera de aceasta boala, ar putea sa aiba sanse serioase sa fie eliberat pe motive medicale.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: Giovani si Victor Becali, dar si Cristi Borcea au aflat regimul de detentie

 “Ieri, Cristi Borcea a facut un atac de panica la Poarta Alba. Nu a fost dus la spitalul penitenciarului, ci la unul din oras, din Constanta, unde i s-a facut un control amanuntit. M-am interesat de starea lui de sanatate si mi s-a spus ca doarme, pentru ca i s-au admnistrat calmante. Adevarul e ca, daca a facut un atac de panica, atunci chiar este grav. Cand intri intr-un spatiu mic, cum e celula, poti face aceste atacuri de panica sau de claustrofobie. Pot sa confirm ca un detinut de pe vremea cand eram eu in penitenciar, Costel Constatin, a fost pus in libertate pentru claustrofobie. Este o boala foarte grava“, a spus Cozma, conform sursei citate, la emisiunea “ring TV”.