Cristian Bodea: Ponta e Nicu Ceausescu de moda noua!

Cristian Bodea a postat pe blogul personal o scrisoare motivationala adresata colegilor liberali. Senatorul liberal se declara un sustinator al liderului Crin Antonescu pe care il vede viitorul presedinte al Romaniei.

Senatorul liberal e optimist in ceea ce priveste viitorul partiului pe care il reprezinta si le cere colegilor sa nu se simta cu nimic mai prejos fata de rivali de la PSD, cei condusi de un Victor Ponta pe care il compara cu Nicu Ceausescu.

“M-a socat declaratia facuta de Crin Antonescu la Valcea: <Noi, liberalii, nu putem rivaliza cu acest aparat urias pe care il are PSD>. Poftiiiim?!…Ei bine, nu sunt de acord cu asa ceva… Mai mult, nu vreau sa mai aud asta din gura celui ce este presedintele meu de partid, cel ce va fi, in cateva luni, presedintele Romaniei!”, scrie Cristian Bodea pe blog.

Senatorul dezvaluie in scrisoarea adresata liberalilor ca un coleg din Sud i-ar fi spus ca nu poate merge prin sate ca “ii ia lumea la bataie pe cei care nu sunt pesedisti”.

Citeste si: Ramona Manescu: Crin Antonescu este candidatul PNL la prezidentiale. Este sigur si asa va ramane, iar membrii PNL sunt mai mobilizati ca oricand

“Intr-atat sunt de ‘indoctrinati’ prin acele zone de saracie lucie. E si normal, pentru ei PSD e PCR doi… Si care este de fapt, diferenta? Socialistii lui Ponta ii tin in intuneric politic cu un colt de paine si un sac de minciuni electorale. La fel ca si comunistii lui Nicu Ceausescu…”, comenteaza Bodea.

Totodata, el ii trezeste pe liberali la realitate reamintindu-le ca n-au primit banii ceruti de la Guvern.

“Asa greu e de inteles ca Guvernul Ponta a fost, este si va fi falit?! Si ca premierul asta guraliv nu are nici o idee decenta pentru a produce mai multi bani, in afara de mulgerea poporului prin taxe?! Ce ati pierdut atunci, dupa ce comori plangeti?! Treziti-va! S-a dus baba cu colacii guvernamentali! De prin 2008…”, comenteaza el.

Cristian Bodea respinge solutia unui Congres extraordinar la care sa i se ceara socoteala lui Crin Antonescu.

“Bine, desteptilor, si pe cine puneti voi in locul lui, in mijlocul lui august?! Dar sa imi iasa presedinte de tara, nu sa ma duca iar sluga la Ponta, ca asta poate sa o faca si Tariceanu… Ludovic Orban?! Dupa ce l-ati lasat atata timp in umbra, faceti din el ‘locomotiva’ de prezidentiale peste noapte?!… Klaus Johannis?! Vor vota majoritatea romanilor un neamt ca presedinte al Romaniei?! Poate daca vreti sa il faceti pe Ponta presedinte din primul tur… Altii?! Chitoiu, Stroe, Tariceanu?! Da, daca va e drag ciolanul si va mai incredeti in tradatori…”, le mai transmite el colegilor de partid.