Cum comenteaza din inchisoare Adrian Nastase “retragerea” lui Victor Ponta

Fostul premier Adrian Nastase a comentat mesajul prim-ministrului Victor Ponta privind posibila sa retragere din politica, spunand ca seful Guvernului ar putea sa fie impins sa candideze la prezidentiale, insa in acea postare “nu transmite ceva definitiv”.

”S-ar putea sa ne anunte ca va candida la prezedentialele dupa alegerile europarlamentare. Nu cred ca doreste sa fie candidat. E posibil sa fie impins de la spate de catre colegi sa candideze”, a transmis, din inchisoare, fostul premier Adrian Nastase, intr-un interviu difuzat sambata, la Antena 3.

Nastase a mai spus ca anuntul lui Ponta de a se retrage din viata politica este neclar, intrucat pune intrebari, nu ofera raspunsuri.

Citeste si: Iliescu, despre intentia lui Ponta de a se retrage din politica: “El este cel mai tanar premier. Reflectia nu e motivata”

”Dupa parerea mea, postarea nu ofera raspunsuri, ci pune intrebari. In primul rand, pentru colegi. (…) Vorbeste despre proiectul in care e angrenat inca de cand l-am invitat sa se alature echipei mele. Nu cred ca transmite ceva definitiv, ci, mai degraba, defineste mize si teluri”, a apreciat Nastase.

Sursa foto: stiripesurse.ro