vineri, aprilie 1, 2022
Rss
Advertisement
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Acasa Homepage

Cum se prepară chili de legume. O rețetă picantă delicioasă

Vlad Economu de Vlad Economu
august 8, 2018
1 Minute durata de citit
85
0
chili de legume, reteta culinara, mod de preparare, ingrediente
88
SHARES
439
VIZUALIZARI
Share on FacebookShare on Twitter

Cum se prepară chili de legume. Că tot se găsește grâu bulgur și la noi, în zilele de post poți prepara această rețetă de chili de legume savuros de picant.

Ingrediente necesare pentru chili de legume:

1 lingură ulei de floarea soarelui

1 ceapă albă medie, tocată

1 cană morcovi rași

1-2 ardei iuți, curățați de semințe și tăiați fin

3 căței de usturoi, tocați

1/2 cană grâu bulgur, spălat

2 lingurițe pudră de chili

1 lingură chimen măcinat

2 căni roșii proaspete tocat

1 1/2 căni suc de roșii

400 g fasole boabe albă sau maro

400 g fasole boabe neagră

sare, după gust

coriandru verde tocat

Mod de preparare chili de legume:

Încingi uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare. Adaugi ceapa, morcovii și arderii iuți și călești, amestecând des, până când ceapa se înmoaie și devine transparentă, circa 5 minute. Adaugi usturoiul și continui călirea încă 1 minut. Pui grâul bulgur, pudra de chili și chimenul și amesteci până se combină. Adaugi roșiile, sucul de roșii și fasole și ții până dă un clocot, apoi reduci focul, acoperi și fierbi, amestecând ocazional, până când fasolea s-a înmuiat, circa 1 oră. Asezonezi cu sare, după gust. Servești cu coriandru verde tocat, dacă dorești.

Sursa rețetă și foto: https: epicurious.com

loading...
Articolul Anterior

Un nou scandal între Angelina Jolie și Brad Pitt! Acuzațiile făcute de actriță

Urmatorul Articol

Opera lansează browserul de desktop cu portofel pentru crypto monede incorporat

Similare

Când este necesară procedura de scoatere alunițe cu ajutorul laserului
Homepage

Când este necesară procedura de scoatere alunițe cu ajutorul laserului

martie 31, 2022
Cum trebuie să arate patul ideal pentru copii 
Homepage

Cum trebuie să arate patul ideal pentru copii 

martie 30, 2022
Când folosiți vata bazaltică Rockwool calitatea este mai mare!
Homepage

Când folosiți vata bazaltică Rockwool calitatea este mai mare!

martie 28, 2022

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mondonews
  • Stiri
  • Administratie
  • Sport
  • Life
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Servicii SEO Bucuresti, profesionale © adfel.ro

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In