Cum se prepară friptura de porc cu mango şi paste din orez! O rețetă exotică delicioasă specială pentru un weekend de primăvară.
Ingrediente pentru friptura de porc cu mango și paste de orez:
500 grame pulpă de porc
1 bucată mango
200 grame paste de orez
ulei
sare
piper
Mod de preparare pentru friptura de porc cu mango și paste de orez:
Carnea se taie fâşii potrivite. Bucăţile de carne se prăjesc în puţin ulei, într-o tigaie. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă până scade toată zeama.
Fructul de mango se curăţă de coajă, apoi se taie şi el fâşii, care se adaugă peste carnea puţin rumenită. Se lasă pe foc până se rumeneşte şi mango. Pastele din orez se fierb separat, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se servesc alături de porcul pregătit cu mango.
Sursa rețetă și foto: delicatesa.ro