Cum se prepară pieptul de pui umplut în stil italienesc! O rețetă delicioasă.
Ingrediente necesare pentru pieptul de pui umplut în stil italienesc:
4 bucăți de piept de pui fără os și fără piele
200 g mozzarella răzuită
50 g pesto
1 roșie tocată mărunt
100 ml sos Italian
50 g parmezan răzuit
1 linguriță de amestec de condimente italienești
¼ linguriță de fulgi de ardei iute
Mod de preparare pieptul de pui umplut în stil italienesc:
Preîncălzești cuptorul la 170°C. Iei fiecare bucată de piept de pui și o tai pe lungime, cât să faci un buzunar. Într-un bol, amesteci mozzarella, sosul pesto și roșiile. Amesteci până se omogenizează. Umpli fiecare bucată de piept de pui cu această compoziție.
Într-un alt vas amesteci sosul italienesc cu parmezanul, condimentele italienești și fulgii de ardei iute. Scufunzi fiecare bucată de piept de pui în amestec. Într-o tigaie încing două linguri de ulei. Pui pieptul de pui umplut și lași 3 minute pe fiecare parte, apoi dai la cuptor pentru 20-25 de minute. Servești cât este cald.
Sursa foto și rețetă: clickpoftabuna.ro