Este week-end și ce rețetă ar fi mai potrivivită dacă nu cea a unui desert delicios și rapid de preparat. Iată de ce ai nevoie și cum poți prepara prăjitura cu brânză de vaci și vișine.
Ingrediente necesare pentru prăjitura cu brânză de vaci și vișine (1 tavă)
1/2 pachet aluat foitaj
350 g brânză de vaci
100 g zahăr
2 ouă
vişine din compot
ulei pentru uns
25 g zahăr pudră
Cum se prepară prăjitura cu brânză de vaci și vișine
Decongelezi foitajul. Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă tare. Brânza de vaci o amesteci cu zahărul şi cu gălbenuşurile. Apoi încorporezi şi albuşurile. Ungi fiecare foaie cu ulei şi le aşezi una peste alta. Întinzi pe suprafaţa lor compoziţie de brânză şi vişine scurse, din compot şi rulezi până la capăt. Încingi cuptorul. Laşi până devine uşor arămie. Presari zahăr pudră pe deasupra. Tai şi serveşti când s-a mai răcit.
Sursă rețetă: clickpoftăbună.ro