DELIA MARINA PODEA, sefa Psihiatriei de la Spitalul Judetean Arad, ARESTATA PREVENTIV. UPDATE

Sefa Sectiei de PSIHIATRIE a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ARAD, prof dr DELIA MARINA PODEA, cadru didactic la Universitatea de Vest “Vasile Goldis” din Arad, a fost ridicata, marti dupa-amiaza, de anchetatori si dusa la audieri, transmite Agerpres.

UPDATE 21.15: Tribunalul Bucuresti a decis miercuri ARESTAREA PREVENTIVA pentru 30 de zile a DELIEI PODEA, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, acuzata de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si fals material in inscrisuri oficiale in dosarul testarilor ilegale de medicamente, anunta Agerpres.

Decizia nu este definitiva, insa este executorie, astfel incat DELIA PODEA va fi dusa in arestul Politiei Capitalei.

UPDATE 10.00DELIA MARINA PODEA, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General in dosarul testarilor ilegale de medicamente, anunta Agerpres. DELIA MARINA PODEA va fi adusa in Capitala, unde procurorii vor cere Tribunalului Bucuresti emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele acesteia pentru 30 de zile. 

STIRE INITIALA

Potrivit unor surse, masura a fost luata de procurori in urma descinderii care a durat mai multe ore, atat la unitatea medicala pe care aceasta o conduce, cat si la cabinetul privat si la domiciliul acesteia. In urma perchezitiei efectuate la locuinta prof dr DELIA MARINA PODEA, anchetatorii ar fi ridicat calculatoarele existente si, de asemenea, mai multe tablouri de valoare.

CITESTE SI: MEGA DOSAR IN SANATATE: PERCHEZITII LA CABINETE MEDICALE SI SPITALE DIN 16 JUDETE

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea