DNA: PERCHEZITII DOMICILIARE in 13 locatii, printre care si PRIMARIA, in DOSARUL LUI SORIN OPRESCU

Procurorii DNA efectueaza duminica PERCHEZITII DOMICILIARE la trei institutii publice – PRIMARIA CAPITALEI, ADMINISTRATIA CIMITIRELOR si CENTRUL CULTURAL AL PALATELOR BRANCOVENESTI de la Portile Bucurestiului, in dosarul in care a fost RETINUT OPRESCU, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Anchetatorii fac perchezitii si la domiciliul primarului si al altor persoane.

“Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie — Sectia de Combatere a Coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de CORUPTIE comise in perioada 2013 — 2015.

In cursul zilei de 6 septembrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate PERCHEZITII DOMICILIARE IN 13 LOCATII, situate in municipiul Bucuresti si judetele Bacau, Calarasi si Ilfov, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice”, se arata intr-un comunicat al DNA postat duminica pe site-ul institutiei.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RETINUT DE DNA. Edilul primea 10% din contractele unor firme cu PRIMARIA. UPDATE

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Procurorii DNA l-au retinut pe Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucuresti, pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani. El va fi prezentat, duminica, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de  ARESTARE PREVENTIVA pentru 30 de zile.

Sursa foto: Gandul