DNA: Perchezitii la Primaria BRASOV in urma unor suspiciuni privind SAVARSIREA UNOR INFRACTIUNI DE CORUPTIE

Procurorii DNA BRASOV efectueaza luni perchezitii in 20 de locatii situate in judetul Brasov, din care una este sediul unei institutii publice, intr-un dosar ce vizeaza fapte comise in perioada 2010-2015.

“Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Brasov, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza SUSPICIUNI PRIVIND SAVARSIREA UNOR INFRACTIUNI DE CORUPTIE si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2010-2015. In cursul zilei de 29 iunie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 20 locatii situate in judetul Brasov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice”, se arata intr-un comunicat al DNA, transmis luni AGERPRES.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii efectueaza perchezitii la SEDIUL PRIMARIEI, biroul utilizat de GEORGE SCRIPCARU, cel al sefului Serviciului Investitii si al directorului executiv adjunct al Directiei Tehnice, precum si la domiciliul edilului si sediile mai multor firme, printre care si la SC RadioTeleviziunea Transilvania SRL.

In dosar, ar fi implicat edilul George Scripcaru si ar fi vorba de abuz in serviciu in legatura cu incheierea unor contracte de vanzare-cumparare sau prestari servicii de catre anumite societati.

CITESTE SI: Procedura privind atribuirea CONTRACTULUI de CONCESIUNE pentru AUTOSTRADA COMARNIC – BRASOV, ANULATA