Dosarul carnii alterate: Seful DSV Cluj ridicat de mascati

Dosarul carnii alterate. Audierile in dosarul carnii alterate continua, zece persoane din Cluj, printre care si seful Directiei Sanitar Veterinare judetene, fiind aduse in timpul noptii de miercuri cu duba la audieri in Capitala.

Seful DSV Cluj, Nicolae Pivaru, alaturi de alte noua persoane, este audiat de procurorii DIICOT in acest dosar. Oficialul DSV este are de dat explicatii in calitate de martor, procurorii cerandu-i declaratii despre unul dintre subalternii sai, Nicolae Lucaciu, care oferea informatii evazionistilor, informeaza Romania TV. 

Dosarul carnii alterate. Doua tone si jumatate de carne expirata au fost descoperite recent si intr-o fabrica din Mehedinti. Carnea urma sa fie transformata in mezeluri.

Citeste si: DOSARUL CARNII ALTERATE: CUM ACTIONA “MAFIA CARNII”

Dosarul carnii alterate. Autoritatile au efectuat controale in 18 judete din tara si si au descoperit zeci de tone de carne stricata, care au fost oprite de la vanzare. Dintre acestea 20 de tone expirasera de vara trecuta, iar alte 14 tone au fost distruse.

In dosarul carnii stricate, care vizeaza acuzatii de evaziune fiscala si spalare de bani, zece persoane sunt arestate preventiv. Mafia carnii, in care sunt implicati angajati ai ANPC si politisti de frontiera, depaseste granitele Romaniei.

Sursa foto: curierulnational.ro