DOSARUL FERMA BANEASA: Cine l-a TURNAT pe “printul” PAUL LAMBRINO

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a amanat pentru luni luarea unei decizii privind cererea DNA de ARESTARE PREVENTIVA a „printului” PAUL LAMBRINO, a lui Remus Truica, Dan Andronic, Marius Marcovici, Robert Rosu si Claudiu Mateescu, in dosarul retrocedarii ilegale de terenuri din Ilfov supranumit FERMA BANEASA.

Surse judiciare spun ca ANDREI HREBENCIUC a colaborat cu procurorii DNA Brasov si a oferit informatii importante care au dus la arestarea „printului” PAUL LAMBRINO, anunta Romania TV.

CITESTE SI: REFERAT DNA: PRINTUL PAUL A AVUT O CONTRIBUTIE ESENTIALA LA SAVARSIREA FAPTELOR DE CORUPTIE

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a amanat vineri pentru 21 decembrie pronuntarea in cazul contestatiei DNA fata de decizia prin care Remus Truica a fost plasat in arest la domiciliu, in dosarul privind retrocedarea ilegala a Fermei Baneasa. Remus Truica, Dan Andronic si „printul” PAUL LAMBRINO au ajuns vineri la instanta suprema.

“Datorita faptului ca inculpatul Paul Philipe al Romaniei nu dispunea de bani pentru a plati inculpatului Remus Truica influenta traficata, ba chiar dorea sa obtina avans, iar acesta, la randul sau, a identificat oportunitati de imbogatire, au convenit o intelegere prin care plata traficului de influenta a fost de 80% si s-a raportat la un avans de patru milioane de euro pe care l-a primit cumparatorul de influenta, in schimbul cesiunii bunului viitor pentru care s-a traficat influenta”, arata procurorii DNA in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a „printului” PAUL LAMBRINO.

Sursa foto: realitatea