DOSARUL TRANSFERURILOR: Fratii Becali si Cristi Borcea au fost mutati de la Poarta Alba

Giovani si Victor Becali, dar si Cristi Borcea, toti trei condamnati la ani grei de inchisoare, au fost mutati de la penitenciarul Poarta Alba la Penitenciarul Slobozia din judetul Ialomita, informeaza postul Romania Tv.

Acest transfer s-a realizat dupa ce, in urma pedepselor primite, cei trei oameni din fotbalul romanesc condamnati in cadrul Dosarului Transferurilor trebuie sa-si ispaseasca anii de puscarie in regim inchis, fapt ce nu era realizabil la inchisoarea de la Poarta Alba.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: Giovani si Victor Becali, dar si Cristi Borcea au aflat regimul de detentie

Fratii Becali si Cristi Borcea au fost condamnati in data de 4 martie de Curtea de Apel Bucuresti la ani grei de inchisoare in Dosarul Transferurilor. Asteptandu-se la un asemenea verdict, cei trei au decis sa isi schimbe domiciliile, mutandu-se in Constanta. Au luat aceasta hotarare pentru a ajunge la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde se afla incarcerat Gigi Becali.

Deoarece au primit pedepse mai mari de trei ani de inchisoare, Borcea si fratii Becali trebuie sa isi execute condamnarile in regim inchis. Iar cum inchisoarea de langa Constanta are doar locuri de detinere pentru regimurile semideschis si deschis, ei au fost mutati dupa o perioada de carantina ce a durat trei saptamani.

Iata condamnarile primite:
Giovani Becali – 6 ani si 4 luni
Cristi Borcea – 6 ani si 4 luni
Victor Becali – 4 ani si 8 luni.

Sursa foto: libertatea.ro