Elena Udrea, suparata ca Senatul l-a salvat pe Vosganian: Cand a fost vorba de mine, au stat pana la 1 noaptea

ELENA UDREA, CRITICI, CLASA POLITICA, ROMANIA, PERSPECTIVA DOCTRINARA, IPOCRIZIE POLITICA, MEMBRI, PARTIDE, POLITICIENI, COMBINAT, PUTERE, PARTENERI, ADVERSARI

Elena Udrea continua sa transmita mesaje pe pagina sa de Facebook. Cea mai cunoscuta blonda din politica romaneasca s-a declarat suparata ca Senatul l-a salvat pe Varujan Vosganian de urmarire penala, in conditiile in care colegii sai din Camera Deputatilor nu au aratat aceeasi solidaritate si au trimis-o dupa gratii.

”Parlamentul Romaniei a luat astazi decizia de a nu da aviz favorabil inceperii urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian. Acesta era acuzat de constituirea unui grup infractional si de subminarea economiei nationale, fapte care pot fi considerate extraordinar de grave. Cand a fost vorba de mine, au stat pana la 1 noaptea, ca sa voteze de doua ori avizul privind inceperea urmaririi penale şi de trei ori avizul pentru arestare. Spre deosebire de domnul Vosganian, eu am cerut ca justitia sa-si urmeze cursul, asa cum este firesc intr-o democratie.

Citeste si: Procuror-sef DIICOT: Se va cere din nou avizul Senatului in cazul Vosganian, daca vor aparea date noi

Dublul standard pe care il aplica parlamentarii PSD şi PNL astazi arata ca aceştia nu gandesc principial şi iata de unde provine slabiciunea legiislativului si neincrederea in clasa politica.

Eu nu spun ca Varujan Vosganian este vinovat, ci doar atrag atentia aspupra faptului ca politicienii, cei care ar trebui sa conduca Romania pentru ca sunt validati prin vot de popor, actioneaza in continuare dupa calcule marunte, neintrezarind pericolul real care planeaza asupra tarii. Nu-i de mirare ca puterea este exercitata ocult de oameni din umbra in fata carora multora dintre aceiasi oameni politici le tremura genunchii.”, este mesajul lui Udrea.

Citeste si: NU TOTI SENATORII PNL AU VOTAT PENTRU VOSGANIAN. SENATORUL BODEA: JUMATATE DIN VOTURI VIN DE LA PSD