Fostul primar al Resitei, MIHAI STEPANESCU, ramane in AREST PREVENTIV

Fostul primar al Resitei, MIHAI STEPANESCU, nu a reusit sa-l induplece pe judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Caras-Severin in privinta inlocuirii ARESTUL PREVENTIV cu masura controlului judiciar sau cu cea a arestului la domiciliu, informeaza jurnalistii de la argument-cs.

In baza art.348 rap. la art.207 alin 4 si 6 C.pr.pen, instanta a constatat legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive fata inculpatul MIHAI STEPANESCU, considerand ca de la precedentul termen de judecata si pana acum nu s-a schimbat nimic care sa vina in sprijinul unei astfel de solicitari formulata prin aparatorul sau, profesorul Pasca.

CITESTE SI: PRIMARUL DIN RESITA, MIHAI STEPANESCU, A FOST ARESTAT PREVENTIV PENTRU LUARE DE MITA

In acest fel, instanta mentine masura ARESTARII PREVENTIVE luata fata de inculpatul STEPANESCU MIHAI, pe o durata de 30 zile, incepand cu data de 7 ianuarie 2016 pana in data de 5 februarie 2016, inclusiv. Cu drept de contestatie in termen de 48 ore de la comunicare la Curtea de Apel Timisoara. MIHAI STEPANESCU, aflat la al doilea mandat de primar al Municipiului Resita, a fost retinut de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, la mijlocul lunii noiembrie 2015, spun cei de la argument-cs.

Sursa foto: argument-cs