GABRIEL OPREA: UNPR reprezinta un pilon de stabilitate

Presedintele UNPR, vicepremierul GABRIEL OPREA, a declarat sambata, la Slatina, ca UNPR reprezinta un pilon de stabilitate si un partener care a demonstrat ca este serios.

“Este un partid care e mai mic, dar eu cred ca si-a castigat gradele pe umar, cum spun militarii, fiindca a demonstrat ca este serios, are oameni de valoare si merge pe stanga si vom merge tot timpul pe stanga si este un proiect de interes național”, a afirmat GABRIEL OPREA.

Citeste si: O NOUA PROMOTIE A ACADEMIA DE POLITIE “ALEXANDRU IOAN CUZA” INTRA IN ACTIVITATE

Vicepremierul GABRIEL OPREA a reafirmat ca UNPR a adus stabilitate politica si economica in ultimii cinci ani.

GABRIEL OPREA, raspunzand unei intrebari privind posibilitatea unei unificari a UNPR cu PSD, a precizat ca UNPR va ramane partid. “Eu, cand mi s-a spus sa plec de la PSD in urma cu cinci ani, eram tot ministru de Interne. Dar am avut o anumita viziune, n-am vrut sa numesc la momentul respectiv niste oameni in funcții de securitate naționala si am facut foarte bine ca nu i-am numit.

Viața a demonstrat ca am avut dreptate. Mi s-a cerut sa plec din PSD. Un barbat trebuie sa-si asume, am ințeles ca politic poate am gresit, dar nu in statul roman si viața a demonstrat ca eu am avut dreptate. “, a spus OPREA.

Citeste si: UNPR A STRANS PESTE 500.000 DE SEMNATURI PENTRU SUSTINEREA CANDIDATURII LUI PONTA LA PREZIDENTIALE

GABRIEL OPREA a participat sambata, la Slatina, la o reuniune zonala a UNPR la care au participat lideri ai organizațiilor UNPR de la nivel central si din județele din Oltenia.

Sursa foto: ziartricolorul.ro