Gorghiu: PNL sustine numirea lui Hellvig in fruntea SRI

copresedinte pnl, alina gorghiu, prejudiciu dosare penale, anaf, dga, conferinta de presa, bistrita nasaud

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca PNL va sustine numirea lui Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii (SRI), nominalizare anuntata joi seara de presedintele Klaus Iohannis.

Gorghiu precizeaza intr-un comunicat transmis presei ca liberalii il vor sustine pe Hellvig la sefia SRI, in conditiile in care acesta are o “serioasa activitate publica, corecta si necontroversata”, iar numirea unui civil in fruntea unui serviciu secret este “absolut fireasca”.

Mondo News iti recomanda si: PONTA, DESPRE NOMINALIZAREA LUI HELLVIG LA SRI: SE VA DISCUTA LUNI IN BPN SI IN GRUPURILE PARLAMENTARE

“Propunerea facuta de Presedintele Romaniei are menirea de a pune capat unei situatii de interimat la SRI si de a intari autoritatea unei institutii care a fost supusa mai multor atacuri politice in ultima perioada”, se arata in comunicatul semnat de Alina Gorghiu.

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Citeste si: HELLVIG, PRIMA REACTIE DUPA CE A FOST NOMINALIZAT LA SEFIA SIE: SUNT ONORAT DE INCREDEREA PRESEDINTELUI, SPER CA SI PARLAMENTUL MA VA CONSIDERA POTRIVIT