GREVA la CFR: Nu am obtinut MAJORAREA SALARIILOR cu 10%, nu excludem alte GREVE

GREVA la CFR. Sindicalistii CFR nu au ajuns, pana astazi, la un consens cu Ministerul Transporturilor, dar vor continua negocierile si in urmatoarele zile.

Potrivit presedintelui Federatiei Mecanicilor de Locomotiva, Iulian Mantescu, nu este exclusa posibilitatea de a fi declansata o noua GREVA la CFR, daca revendicarile nu le sunt satisfacute.

GREVA la CFR. Reprezentantii CFR nu au obtinut MAJORAREA SALARIILOR cu 10%, neajungandu-se la un acord cu autoritatile nici in privinta disponibilizarilor. Iulian Mantescu a preciziat ca negocierea poate dura pana la sapte zile, in functie de ce raspuns vor primi angajatii CFR, de la ITM si Ministerul Muncii.

Citeste si: Feroviarii ameninta cu MASURI RADICALE DE PROTEST daca nu se ajunge la un consens

“In maxim 5 zile este posibil sa primim raspunsul de la administratia de cale ferata, urmand sa se decida numarul de salariati care trebuie disponibilizati.

Daca se va semna acordul, se va aplica din ziua in care se va semna la Ministerul Muncii. Maine (n.r.- joi) mergem la discutii cu toate societatile si vom incerca sa finalizam acest acord.  (…) Daca nu, orice e posibil”, a declarat Mantescu.

Citeste si: CFR Calatori: Am oferit o CRESTERE SALARIALA de 4 la suta, fara concedieri colective de personal

Sursa foto: bzi.ro